Vystavba Jasovska pri modrej kolibe?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Peter 07. novembra 2014

Chcem sa spytat na pravdepodobnu vystavbu na Jasovskej vedla modrej koliby, panonskej, betonovej plochy kde bol kedysi vzorovy dom a novostavbou na Humenskom namesti. Dnes bola cela travnata plocha oplotena.plot je asi 20m od novostavby. Co sa tam bude stavat a kto?
Dakujem, Peter

07. november 2014

Peter

Doplnim info k pozemku - dufam ze spravne - jedna sa o pozemok na LV 4473, parcela 2409/302 - 29 - Pozemok, na ktorom je okrasná záhrada, uličná a sídlisková zeleň, park a iná funkčná zeleň a lesný pozemok na
rekreačné a poľovnícke využívanie vo vlastnictve jednej sro a jednej as, kazda 1/2.
07. november 2014

Peter

Diky to som videl ale to nesedi.to ma byt na inych parcelach.aj podla konania ktore bolo pozastavene a je uvedene na petrzalka.sk.a na tu oplotenu plochu by sa to ani nevoslo.samozrejme neda sa vylucit ze pride k nahlej zmene ale co je zverejnene je ina parcela...kazdopadne personalne prepojenia tam su..
07. november 2014

Martin

Hmmm tak neviem treba počkať na označenie stavby na plote...alebo odchytiť strážnika v maringotke...mne sa ale zdá že to je len začiatok tej stavby...postupne sa to roztiahne aj na pozemok kde bol ten montovaný dom....nečudoval by som sa už ničomu..pred nami stojí Domino
07. november 2014

Peter

Ano samozrejme sa toho obavam.fakt ale je ze ziadne konanie som nikde nenasiel, tam kde stal ten dom je vlastnikom stale mesto.a na tu stavbu co som nasiel je konanie pozastavene a ma byt trosku inde..cele je to zvlastne..
09. november 2014

slivius

nedockate sa !!!!!!nema to hlavu ani pätu
09. november 2014

miso

Zda sa skor ze je to nejaka forma vydierania nakolko cela stavba pozostava len z plota a jeho strazcu ktory sa tam usidlil v maringotke s toitoikou a samozrejme oznacenie stavby stale chyba. Nakolko plot zcasti zabera aj prilahle chodniky, zrejme by sa to malo nahlasit ako zabratie verejneho priestoru.
10. november 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stavebný úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka vydal dňa 10.9.2014 rozhodnutie o umiestnení stavby „Autoservis“ na návrh spoločnosti Best 4 cars, s.r.o. Bratislava. Navrhnutý investičný zámer pozostáva z dvoch objektov autoservisu, navrhované objekty sú dvojpodlažné. Na prízemí objektu SO 01 sa nachádza recepcia so vstupnou halou, kancelárie s príjmaním zakázok, a kompletné zázemie servisu. Z recepcie je priamy prístup na 2.NP kde sa nachádzajú kancelárske priestory a šatne pre servisnú časť. Objekt SO 02 – na prízemí sa nachádza recepcia so vstupnou halou, kancelárie s príjmaním zakázok, ďalej priestor autoservisu a lakovne, zázemie servisu, s príslušenstvom. Oba objekty sú umiestnené na súkromných pozemkoch, ku ktorým navrhovateľ predložil právny vzťah (zmluvu), na ďalšie pozemky predložil zmluvu s hl. m. SR Bratislava o zriadení vecného bremena. K územnému konaniu bolo vydané dňa 21.5.2014 súhlasné záväzné stanovisko hl. m. SR Bratislava k investičnému zámeru ako posúdenie súladu s Územným plánom mesta. Pre toto územie je stanovené v Územnom pláne mesta funkčné využitie územia: zmiešané územia obchodu a služieb výrobných a nevýrobných s príslušnými súvisiacimi činnosťami. Stavebné povolenie na spomínanú stavbu zatiaľ nebolo vydané a príslušný stavebný úrad neeviduje ani žiadosť o stavebné povolenie.

Mestská časť Bratislava-Petržalka
10. november 2014

silvius

tak sa to dockame za tykych 5 6 rokov
10. november 2014

Peter

silvius nerozumiem komentu..
Dakujem za celkom rychlu odpoved z prislusnych uradov. Ten autoservis som prehliadol nejako... uz je len zvlastne ze ked nedali este ani ziadost o stavebne povolenie preco uz to ohradili ako stavbu, to je celkom zaujimave. Ale aspon na seba upozornili.
10. november 2014

Peter

Pripajam este link na detaily konania:
http://www.petrzalka.sk/wp-content/uploads/2014/04/Zamer-Ziadost-o-zavazne-stanovisko-na-stavbu-Autoservis-%E2%80%93-Panonska-cesta-Bratislava-Petrzalka-lokalita-Jasovska-ulica-Bratislava-5.pdf
10. november 2014

Peter

Inak pekne...par desiatok metrov odtial ma otec jedneho z investorov bilboard "proti zahustovaniu petrzalky"... syn a tiez kandidat aj do petrzalky aj do mesta ma asi ine ciele :)
10. november 2014

Peter

ospravedlnujem sa tak som pozrel stary vypis orsr, uz tam nefiguruje...
10. november 2014

ján

sukromnik

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania