Zničená strieška električkovej zastávky

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Elena Vinceková 09. decembra 2011

Dobrý deň,

chcela by som upozorniť na odlomenú striešku na električkovej zastávke Chlumeckého v smere do mesta. Z jednej (na fotografii) je odlomená takmer celá polovica, z druhej možno tretina.

Týmto sú prístrešky takmer nefunkčné, pretože keď prší, do "búdky" sa schová maximálne jeden človek. Som presvedčená, že nie som jediná, komu tento stav vadí.

09. december 2011

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Keďže za stav zastávok zodpovedá Dopravný podnik mesta Bratislavy, upozorníme ich a budeme požadovať nápravu.

MČ Bratislava - Ružinov
10. december 2011

Elena Vinceková

Dakujem za rychlu reakciu a verim, ze naprava pride tiez coskoro.
23. december 2011

Elena Vincekova

Chapem to ako sucast vianocnych darcekov a chcem sa naozaj podakovat - budka s vacsou castou poskodenej striesky je uz zasklena, na tej druhej su uz aspon orezane tabule a teda pocitam, ze v priebehu niekolkych dni bude zasklena aj ta.
Krasne sviatky prajem vsetkym, ktori pri rieseni problemu pomohli, timu odkazprestarostu a vsetkym ludom dobrej vole
23. december 2011

Andrej Bohuš

Pokiaľ sa mi dobre marí, tak zastávky má na starosti DPBA, ale prístrešky spravuje spoločnosť JCDecaux, okrem tých starých červených
19. január 2012

Richard H.

Tieto pristrešky má na starosti DPB. Od roku 2009 myslím to bolo, keď som ešte pracoval v DPB ako vylepovač cestovných poriadkov som pravidelne prosil mojich nadriadených, aby dali situáciu s prístreškami na Astronomickej, Chlumeckého a Súmračnej do poriadku - vybité sklá vitrín, rozbité bočné a strešné sklá prístreškov. Dostával som však stále len zamietavú odpoveď. Taká je ochota ľudí v DPB, pokiaľ na nich netlačí niekto zo samosprávy. Rovnaký problém je aj so zastávkami Sabinovská a myslím, že sa volá Cesta na Senec, kde doteraz nedošlo k náprave a sklá prístrešku sú aj napriek mojim upozorneniam stále rozbité. Idem to skúsiť riešiť cez magistrát, ďakujem za inšpiráciu :)
23. január 2012

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, pre určenie konečného statusu podnetu by som sa chcel opýtať, či v danom podnete došlo v priebehu posledných dní k pozitívnej náprave. Ďakujem.
23. január 2012

Elena Vincekova

Zdravim,
aktualny stav je taky, ze na druhej budke stale chybaju dva vyrezane bloky zo striesky a navyse, ako pise aj Richard H. hore, su vybite, resp. rozbite, aj 3 bocne bloky...
07. jún 2012

Daniel

Len pre Vašu informáciu, o tomto probléme som informoval DPB už pred 4 rokmi vyše. Áno, už sú to štyri roky, čo bol ten prístrešok poškodený. Až teraz s tým dpb niečo urobil. Gratulujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania