Kontajnerove stanie a skladka odpadu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

poprosim o odstranenie nelegalnej skladky pri kontajnerovom statie na Iljusinova 4-6 .. zaroven by sme poprosili zastupcov obytnych domov Iljusinova 4-6 o riesenie problemu a to zamrezovanie kontajneroveho statia. je to posledne miesto na tejto ulici co sa nevie pohnut dopredu a zabezpecit poriadok na tejto ulici. dakujeme. susedia.

25. február 2015

Odpoveď samosprávy

Problémom kontajnerových stanovíšť na Tupolevovej ulici a Iľjušinovej ulici sa zaoberáme už od roku 2012, kde sme správcu bytového domu Tupolevova 24 a Iľjušinova 4,6 vyzývali k zváženiu uzatvorenia kontajnerového stanovišťa. K uzatvoreniu kontajnerového stanovišťa na Tupolevovej ulici 24 došlo, avšak na Iľjušinovej 4,6 nie. Náš list z r. 2012 znel v odporúčacom zmysle, pretože nemáme žiadne právne prostriedky, ktoré by nám umožňovali donútiť správcu bytových domov k uzatvoreniu kontajnerových stanovíšť. Motiváciou k uzavretiu stanovíšť by mohla byť aj dotácia poskytovaná mestskou časťou Bratislava – Petržalka na tento účel.
Čo sa týka aktuálneho stavu okolia kontajnerového stanovišťa na Iľjušinovej ulici 4,6, vyzveme správcu na vykonanie nápravy – odstránenie veľkorozmerného odpadu z jeho okolia. Ak do nami určeného termínu nepríde k náprave, začneme správne konanie vo veci uloženia pokuty za porušenie všeobecne záväzného nariadenia mestskej časti.

mestská časť BA-Petržalka
31. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetný odpad bol odstránený v čase aktuálnosti podnetu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania