Nezmyselná značka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Slavomir Podmanicky 05. marca 2015

Dobry den,
vramci rekonstrukcie objektu oproti Gajovej 19 bola osadena znacka P - parkovisko na velmi nestastnom mieste. Osadili ju na plochu posledneho parkovacieho miesta tesne pred vjazdom do zrekonstruovaneho objektu, cim netia auta stat tak, ze vyrazne zasahuju do "jazdneho pruhu a tym komplikuju manevrovanie na uz aj tak dost neprehladnej a uzkej ulicke, ktora je este aj slepa, takze kazdy sa musi na tomto mieste otocit. Do rekonstrukcie, kym tam znacka nebola bolo vsetko v poriadku. Parkovisko je oznacene na druhom konci, co je vlastne zaciatok parkoviska a kazdemu je jasne, kde konci, kedze to je vyznacene vodorovnym znacenim. Tento nezmysel nam skomplikoval uz aj tak velmi zlu situaciu s parkovanim a kedze je kvoli skolke, ktora ma sice vchod a parkovisko na Lazaretskej, no rodicia radi vyuzivaju nase slepu ulicu na odstavenie auta, pravidelne problem aj s otacanim, idealne by bolo znacku, ktora tam mnoho rokov nikomu nechybala, odstranit.
Dakujem
Podmanicky

25. marec 2015

Slavomir Podmanicky

Nechapem, preco nie je moj podnet rieseny...vie sa aspon niekto vyjadrit o dovodoch neriesenia?!? Dakujem
25. marec 2015

Odkaz pre starostu

Slavomir, podnet bol označený ako neriešený preto, lebo samospráva do dvoch týždňov nepridala žiadnu reakciu. Teda neriešia ho (alebo ho riešia, ale nikoho o tom neinformovali – nevieme). Toto označovanie je automatické, robí ho systém automaticky.

Karol Bujaček
OPS
04. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Podmanicky,

ďakujeme za Váš podnet.

Pri spätnej kontrole neriešených podnetov sme Vašu správu preverili. Chceli sme Vás informovať, že sme sa pre časový rámec podania podnetu rozhodli podnet klasifikovať ako “Vyriešený”. Za neskoré spracovanie sa ospravedlňujeme. Podnety a pripomienky obyvateľov mestskej časti pre nás tvoria hodnotnú spätnú väzbu. Na komunikácii a transparentnosti v tejto oblasti budeme aktívne pracovať.

V prípade ďalších podnetov sa na nás môžete opäť kedykoľvek obrátiť.
Ďakujeme veľmi pekne za Váš čas a pochopenie.

S pozdravom

Samuel Zahradník, Oddelenie komunikácie, Miestny úrad Staré Mesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania