Dom Kultúry podjazd

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Permanentne poškodené obloženie z ktorého odpadáva a lieta sklenená vata , nehovoriac o plechoch ohrozujúcich nielen autá ale aj ľudí čakajúcich na zastávkach MHD. To, že je to trvá dlho zistili aj hniezdiace holuby !!

23. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Miestny úrad mestskej časti na základe sťažností vykonal štátny stavebný dohľad, počas ktorého požiadali majiteľa o vykonanie nápravy. Pracovníci stavebného úradu budú plnenie uložených úloh priebežne kontrolovať, v prípade nesplnenia povinností budeme postupovať v súlade so zákonom.

mestská časť BA-Petržalka
07. máj 2015

nezávislý_pozorovateľ

Navrhujem osadiť pred podjazd merače najvyššej dovolenej výšky, aké sú pred Tunelom Sitina, vozidla nad stanovenú výšku fyzicky neprejdú, je to oceľový portál a vozidlo zastaví, niečo ako "orezávatko".
07. máj 2015

emem

to by muselo byť veľmi kvalitné "orezávatko" ...Čo tak zákaz vjazdu kamiónov a obmedziť ešte viac povolenú výšku nákladných vozidiel ??
09. jún 2015

Odkaz pre starostu

Aktuálny stav
09. jún 2015

emem

Dalsie neriesenie. Sklena vata je holubmi rozhadzovana na hlavy a vdychovana ludmi na zastavke. Uplna parada !
26. august 2015

Danyeell Buday

včera som týmto podjazdom prechádzal a konečne ho celý opravujú. Otázka bude, že dokedy vydrží :)
26. august 2015

emem

Mudro skryli oblozenie na uroven betonu, tak uz to auto neznici a holuby nebudu ludom "kadit" na hlavy. Osobne DUFAM, ze opravia aj zbytok a casom namaluju cely "kulturny" dom.....
10. september 2015

nezávislý_pozorovateľ

Podjazd je opravený, veľmi kvalitne a dali si konečne záležať, sú opravené aj oranžové blikače, ktoré upozorňujú na prekážku, prosím označiť ako vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania