Vývojová-strelnica-Život pod psa

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rusovce

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 23. júna 2012

Desiatky nás , Rusovčanov sú denne konfrontovaný s aroganciou štátnej moci , ktorá si u nás urobila , po vzore afrických "demokracií", cvičisko , na výcvik polície spočívajúcej hlavne v denno -dennej streľbe . Dokedy sa bude samospráva správať ako zbitý pes ,a nerobí to ,za čo ju My obyvatelia kráľovsky platíme , nepostaví sa na obranu svojich obyvateľov? Kto bol dnes , t. j. v sobotu 23.6.2012, doobeda doma , iste vie o čom hovorím.Dokedy bude toto otravovania našich životov trvať, a čo chcete konečne po ŠESŤ a POL roku konečne urobiť???

23. júl 2012

türk ivan

„Hlučnosť je podľa nášho názoru stabilizovaná. Podľa meraní Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Bratislave, ktoré sa uskutočnilo vlani v decembri, nepresahuje hraničné hodnoty," uviedla prednostka miestneho úradu Oľga Gáfriková. „Merania sa síce uskutočnili, ale pracovníci boli spojení vysielačkou s útvarom, ktorý vystrelil vždy na povel, a nie niekoľko rán za sebou a pri rôznych smeroch vetra," uviedla Winter.

Martina Chudá


Napísali Bratislavské noviny.Prvé tri riadky napísal byrokratický parazit , ktorý nevedno prečo sedí na Miestnom úrade . Žeby pán "starosta"nezvládal nápor práce v dedine z necelými troma tisíckami obyvateľov?
02. február 2024

Martin Uváček

Roky neriešený podnet, treba opäť preposlať samospráve
04. február 2024

Odkazprestarostu.sk

Vážení užívatelia, pri tomto podnete bola odhalená duplicita a daný problém je ďalej riešený aj pod nasledovným podnetom:

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/7281/vyvojova-strelnica-zivot-pod-psa-cast-druha

Na základe toho bol status tohto podnetu zmenený na uzavretý a touto cestou Vás prosíme o smerovanie ďalšej komunikácie ohľadom daného problému na vyššie uvedenú adresu. Ďakujeme za pochopenie.

/Admin Pavol

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.