Parkovanie na cyklotrase

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

parkovanie na protismerke cyklotrasy na dunajskej

20. máj 2015

jajbolina

Čo si nezavolal 159?
20. máj 2015

Jozo

je to zamestnanec ministerstva zivotneho prostredia
20. máj 2015

somár rámos

A načo ? čo si myslíš ,žeby ozbrojená opica spravila "zamestnancovi ministerstva". Čo dávate tieto múdre rady vyskúšajte si ich na vlastnej koži, ale nie raz ,lebo motyka môže vystreliť, ale viac ráz , a potom mudrujte.
29. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

§ 25 ods. 1 písm. k zákona č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke vodič nesmie zastaviť a stáť na cestičke pre cyklistov.

Ak je občan svedkom situácie, kedy vozidlá neparkujú v zmysle predpisov, odporúčame obrátiť sa priamo na Mestskú políciu na čísle 159 resp. štátnu políciu na č. 158. Z fotografií nie je možné dodržanie predpisov vyhodnotiť ani následne riešiť ako priestupok.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
02. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dopĺňame odpoveď o štatistiku. V tomto roku hliadky mestskej polície zisitili na Dunajskej ulici 221 priestupkov týkajúcich sa bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke - medzi inými aj parkovanie motorových vozidiel na cyklistickom chodníku. Tieto priestupky sú zo strany mestskej polície zadokumentované a odstupované na ďalšie doriešenie príslušnému správnemu orgánu - Dopravnému inšpektorátu PZ.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
11. jún 2015

Karol Bujaček

Podnet nie je vyriešený. Na Dunajskej dochádza k blokovania cyklochodníka pravidelne. Mestská polícia ani magistrát nie sú schopní plniť funkciu kontroly dodržiavania zákazov zastavenia a státia, nie len na tomto mieste, ale v podstate v celom meste. Takéto označovanie podnetov za vyriešené iba zakrýva túto neschopnosť a pokúša sa zmiesť problém zo stola. Pritom problém stále existuje, a iba sa zbytočne rozrastá ako rakovina.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania