GARÁŽE - kostol sv. Rodiny nám. Jana Pavla II.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
jan 07. mája 2013

Dobry den, chcel by som sa opytat ,ze dokedy sa budeme musiet prizerat na chatrajuce garaze na pozemku kostla sv.Rodiny Jana Pavla II v Petrzalke. Zo strany fary som kazdy rok dostal odpoved ze uz to riesia a nic sa nepohlo v tejto veci z ich strany.Myslim si, ze uz preslo dost dlho rokov na to aby si miesto pred kostolom dali do takej podoby, aby to nevyzeralo ako vecna stavba alebo utulok pre bezdomovcov.
Tento rok bude 10. vyrocie od kedy bol kostol spristupneny cirkevnej verejnosti, ale tej asi neprekaza to ze, kazdy tyzden prechadzaju okolo staveniska a hromady odpadu , smutne.
dakujem za vyriesenie podnetu.
s pozdravom obcan Iljusinovej ulice.

21. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská časť Bratislava–Petržalka ako príslušný špeciálny stavebný úrad pre miestne komunikácie III. a IV. triedy a účelové komunikácie vydala dňa 20. marca 2013 rozhodnutie na povolenie užívania chodníkov a parkoviska v areáli kostola a pastoračného centra v rámci stavby „Kostol a pastoračné centrum Sv. Rodiny, Bratislava-Petržalka Jantárová cesta“. Uvedené rozhodnutie nadobudlo právoplatnosť 25.4.2013. Toto rozhodnutie je jedným z dokladov, ktoré musí stavebník predložiť k žiadosti na povolenie užívania celej stavby všeobecnému stavebnému úradu, ktorý pri kolaudácii kontroluje aj vypratanie staveniska. Odstránenie zariadenia staveniska stavebník realizuje až keď má dokončenú celú stavbu.
Stavba ešte nie je úplne dokončená. Máme informáciu, že by v najbližšej dobe mali požiadať o kolaudáciu, na konaní stavebný úrad preskúma okrem iného aj zariadenie staveniska, ak zariadenie do ústneho pojednávania neodstránia, tak stavebný úrad im to odstrániť.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
28. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská časť Bratislava–Petržalka ako príslušný špeciálny stavebný úrad pre miestne komunikácie III. a IV. triedy a účelové komunikácie vydala dňa 20. marca 2013 rozhodnutie na povolenie užívania chodníkov a parkoviska v areáli kostola a pastoračného centra v rámci stavby „Kostol a pastoračné centrum Sv. Rodiny, Bratislava-Petržalka Jantárová cesta“ obj. SO-05 Spevnené plochy. Uvedené rozhodnutie nadobudlo právoplatnosť 25.4.2013. Toto rozhodnutie je jedným z dokladov, ktoré musí stavebník predložiť k žiadosti na povolenie užívania celej stavby všeobecnému stavebnému úradu, ktorý pri kolaudácii kontroluje aj vypratanie staveniska. Odstránenie zariadenia staveniska stavebník realizuje až keď má dokončenú celú stavbu.
Pozemok, na ktorom sa nachádzajú stavby garáží a stavby na odklad stavebného materiálu patrí do vlastníctva rímsko -katolíckej cirkvi.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
08. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe uvedeného považujeme tento podnet za uzavretý.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania