Bahno a burina na Náučnom chodníku Nivou Moravy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devín

Vyriešený
meno
Di 07. júla 2013

Náučný chodník Nivou Moravy, ktorý slúži zároveň ako vyhľadávaný chodník a cyklochodník medzi Devínom a DNV, je plný bahna po povodniach. Ide pritom o vyhľadávanú turistickú lokalitu pod NKP hradom Devín. Veru, pekná vizitka pre turistov - bahno, burina cez meter....

08. júl 2013

Lim

"Nezabudnite" to bahno bagrom vytlačiť len kraj cyklochodníka ako po minulé roky. Fakt efektivita, pri prvom daždi to bahno stieklo späť na cestu. Práca mestskej firmy STARZ je mizerná.
11. august 2013

jan

Prešiel mesiac, bahno stále na "svojom mieste". Ako inak:-(
12. august 2013

meko

zodpopveda freso alebo starz?
29. september 2013

Di

meko-ak sa to podarí vyčistiť, o zásluhy sa prihlási ako Frešo, tak Starz a pozadu nebude ani starostka Devína. Tak to totiž na SLovensku a najmä v BA funguje. Inak to nepatrí nikomu, stvoril to (zrejme) všemohúci.
29. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Tento chodník nemá oficiálneho správcu, preto je mojou snahou tento stav napraviť, inak nemá samospráva možnosť investovať do jeho údržby verejné prostriedky. Stav na ktorý poukázal oznamovateľ bol odstránený za pomoci súkromného sponzora.

Ing. Kolková Ľubica
starostka MČ BA Devín
18. máj 2023

jajbolina

Blato na Náučnom chodníku Nivou Moravy (cyklochodník pod hradom Devín) je samé blato, znemožňuje to jeho využívanie na prechádzky aj cyklistiku (ak nechcete prísť domov zablatený po uši). Prosím o vyčistenie cyklochodníka. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania