Diera v chodníku na Račianskej 42-44

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter Kočvara 21. mája 2014

Po celej šírke chodníka na Račianskej 42-44 je veľká diera, miestami až do 20 cm. Nedá sa to bezpečne obísť - na jednej strane je frekventovaná cesta a na druhej stena budovy Figara (Mondelezu).

07. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

hlavné mesto si uvedomuje, že nie všetky cesty a chodníky sú v ideálnom stave. Oddelenie správy komunikácií magistrátu hl. mesta však vzhľadom na

veľmi obmedzený rozpočet rekonštruuje prioritne tie úseky ciest a chodníkov, ktoré sú najviac poškodené.

Vzhľadom na výrazné šetriace opatrenia v rozpočte hlavného mesta z dôvodu vysokej zadĺženosti z minulých období boli nutné aj isté opatrenia na
úseku údržby zelene, údržby komunikácií a upratovaní. Vzhľadom na uvedené Vám nevieme sľúbiť, či tento úsek bude opravený v krátkom čase.

Hlavné mesto má v správe celkovo takmer 400 km ciest ktoré spolu tvoria 4 milióny m2. Na ich opravu môže využiť len tie financie, ktoré má pridelené v rozpočte schválenom poslancami mestského zastupiteľstva. Vzhľadom na obmedzený limit financií na túto činnosť sa robia aspoň čiastkové opravy najviac poškodených prejazdných povrchov ciest. Váš podnet teda odstupujeme na príslušné oddelenie, ktoré zváži zaradenie do plánu opráv, pokiaľ budú v rozpočte dostatočné finančné prostriedky na túto činnosť.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
04. september 2014

Matúš Čupka

Dieru sme ako miestni obyvatelia vyplnili a nebude tak ďalej bariérou.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania