Nebezpecne schody od zeleznicnej stanice

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený

Chcem sa opytat,kedy sa konecne zacne nieco robit so schodmi,ktore vedu od zeleznicnej stanice...?su v dezolatnom stave a aj mlady,zdravy clovek ma problem v tomto obdobi sa na nich bez ujmy udrzat,nie este,aby riskovali na tychto schodoch pad starsi ludia...lebo aj oni a dost casto po tychto schodoch prechadzaju...je to taky problem?niesu peniaze?ak radnica ma prostriedky na plytvanie pre noveho primatora,tak spracte nieco aj pre ludi...ono zrejme to on nikdy nevidel,nakolko si vyhrieva zadok jazdami na firemnom aute aj na sukromne ucely...za nase....tak sa pridite vy "zhora",kludne aj na firemnom pozriet na stav schodov...tentokrat to snad nebude mrhanie,ale vyjazd bude mat svoje obocie...zamyslite sa a konecne s tym nieco spravte!

26. január 2015

Ingrid Mravová

V tomto príspevku https://www.odkazprestarostu.sk/kezmarok/podnety/2256/zeleznicna-stanica-a-okolie bola prisľúbená oprava schodov na jar 2013...onedlho je tu jar 2015...a?
26. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, prajem
Váš podnet sme obdržali, a napriek tomu že nie ste podpísaný, sa ním budeme zaoberať. Uskutočníme obhliadku a navrhneme riešenia problému ak tam nejaký je. Asi ste sa nepodpísali kvôli tomu, ako je štylizovaná druhá časť Vášho mailu. Takáto komunikácia nie je veľmi príjemná.
S úctou

Ing. Karol Gurka, prednosta MsÚ
26. január 2015

Ingrid Mravová

...moje meno máte pri príspevku a nedelím príspevok na dve časti, sami dobre viete a vidíte, ako sa šafári a rádový občan bohužiaľ na to dopláca - platí to zo svojich daní. Verte, že tých, čo sa na to plytvanie hnevajú, je viac...len čo z toho, však? Potom sa nedivme, že nejedny schody, chodníky, diery na cestách vyzerajú praúboho. Navrhnete riešenie problému, ak nejaký je...? No ako vidíte na fotke, problém je a dosť značný...Fotka je zo soboty...odvtedy sa toho veľa nezmenilo.
28. január 2015

občan

Aj napriek tomu, že by bol prispievateľ nepodpísaný, napriek tomu, že "takáto komunikácia je nepríjemná" a napriek ješitnosti, schody sú v dezolátnom stave a bolo by super opraviť ich.
28. február 2015

Milan

a dat tam kvalitnu protismykovu dlazbu.. a nie najlacnejsiu z merkury marketu...
03. august 2015

Odkazprestarostu.sk

K podnetu sme pridal 3 nové fotky (odfotené 31. 7. 2015) s opravenými schodmi. Status podnetu teda meníme na "vyriešený".

Odkaz pre starostu Kežmarok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania