Auto zabraňujúce parkovaniu

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený

Toto auto už skoro rok parkuje na tomto mieste. Pneumatiky má vyfučané a majiteľ sa k nemu akosi nehlási. Navyše tým, že tu stojí, zabraňuje parkovaniu ostatným autám.

08. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Bol zaevidovaný pod číslom 00171 a postúpený na Mestskú políciu. Po preverení skutkového stavu sa vyjadríme k problému presnejšie.


Nikoleta Makaiová
sekretariát primátora MsÚ
09. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

Staré motorové vozidlo Octavia combi, ev.č. NZ 833 EG evidujeme v zozname starých vozidiel, resp. vrakov.
U uvedeného starého motorového vozidla prišlo k zmene majiteľa. Novým majiteľom v evidencii mot.vozidiel. Majiteľ vozidla je dlhodobo nezastihnuteľný na adrese trvalého bydliska. Matka majiteľa hliadke prisľúbila, že motorové vozidlo bude odstránené z miesta v priebehu budúceho týždňa /od 12.01. do 16.01.2015/. Príslušníci MsP budú prípad sledovať.

Problém vrakov je v meste dlhodobý, nakoľko nie je zriadené vrakovisko ani odťahová služba, čo nie je v kompetencii MsP.


Mgr. Jozef Tököly
zástupca náčelníka MsP
20. január 2015

richard scury

nerozumiem, preco sa ma toto vozidlo odstranit? lebo niekomu prekaza? mne napriklad prekazaju panelaky na nabreznej. tiez niekomu patria a tiez vyzeraju osarpane... a? maju majitela a pokial neohrozuju nikoho na zivote tak sorry ale VeVe ... chodte si zaparkovat inde
20. január 2015

Juraj

Pre Richarda:tomuto vozidlu skončila platnosť TK 8.4.2013 !!! Pokiaľ si motorista,mal by si vedieť ako sa takéto vozidlo posudzuje.A ávno mal dostať pokutu za neplatnú TK. No a prečo odstrániť ? Lebo je to súkromný majetok na verejnom priestore ktorý zaberá miesto,mal by ešte za to platiť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania