Zničené detské ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 10. októbra 2012

Dobrý deň,

Chcel by som nahlásiť podnet v lokalite ulice Malá 144/1/9. Vo vnútro-bloku sa nachádzajú polámané hojdačky na detskom ihrisku. Rovnako chcem upozorniť na chýbajúce zábradlie na šmýkalke a rozchádzajúce sa pieskovisko. Pripájam aj fotografie. Ďakujem.

11. október 2012

julo šprtáň

no pekne....
12. október 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
poškodené ihrisko na Malej ulici bolo skontrolované a realizátor prác nám vypracoval cenovú ponuku na opravu ihriska. Taktiež boli objednané náhradné diely. Detské ihrisko bude opravené po dodaní náhradných dielov.

M. Ďureje
23. november 2012

Odpoveď samosprávy

Oznamujeme Vám, že poškodené zariadenia na detských ihriskách na Ul. Gorkého, taktiež aj Ul. Malej, Urbánkovej ul., Prednádražie Čínsky múr boli opravené resp. zlomené časti demontované. V prípade tohto podnetu bola odstránená zlomená hojdačka. Čakáme na dodávku nových materiálov a potom bude osadená nová hojdačka.

Oddelenie výstavby
21. január 2013

Odpoveď samosprávy

Detské ihrisko bolo pred časom opravené.


M. Ďureje
08. február 2013

František Šiller

Mňa by zaujímalo, v čom boli horšie klasické železné hojdačky, ktoré sme mali vo dvore dobrých 20 rokov? Boli pevné, mali dlhú životnosť a okrem náteru, ktorý sme robili, nepotrebovali žiadne náklady! Zrazu ale treba dať niekomu zarobiť a vymeniť funkčné kovové veci za drevené, ktoré sa lámu...paráda...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania