Parkovanie pred POŠTOU

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ vo Svidníku

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 04. decembra 2012

Dobrý deň,
chcela by som vyjadriť nespokojnosť s parkovaním pred budovou pošty vo Svidníku. Pred poštou sa tradične pohybuje veľké množstvo ľudí vrátane mamičiek s kočíkmi. Ľudia sú však ohrozovaní, pretože tesne pred budovu(vchod) prichádzajú a odchádzajú autá(niekdy naozaj veľmi rýchlo a nepozorne). Je to na dennom poriadku. Sama som mala veľmi nepríjemnú skúsenosť kedy do mňa šofér auta skoro nabúral. Prosím o vyriešenie tohto problému skôr, ako dôjde k nejakému nešťastiu. Ďakujem.

07. december 2012

Odpoveď samosprávy

Podľa vyjadrenia Odboru výstavby, dopravy, životného prostredia a regionalného rozvoja MsÚ Svidník, parkovisko pred Poštou Svidník je na parcele KN-C803 a správcom parkoviska je Slovenská pošta, a.s. Partizánska cesta, 975 99 Banská Bystrica.
Z uvedeného dôvodu podnety a pripomienky ohľadom parkovania motorových vozidiel na uvedenom parkovisku je potrebné adresovať správcovi parkoviska, a tým je, ako už bolo uvedené, Slovenská pošta, a.s. Partizánska cesta 975 99 Banská Bystrica.


.
07. december 2012

Ctibor

Myslim si, ze obcan sa obratil na samospravu s tym, ze chce od samospravy pomoc riesit dany problem. Odkazanie na treti subjekt nie je riesenim, aj ked rozumiem, ze dana vec nie je vo vasej priamej kompetencii. Vedeli by ste vy, ako samosprava, oslovit majitela parkoviska? To by bolo ustretove voci obcanom. Zial, v nasej krajine je rozdiel ci o nieco ziada radovy obcan alebo institucia.
09. december 2012

Vladimír

Ak by došlo k nešťastiu a ublížení na zdraví na uvedenom parkovisku samospráva by od toho dávala ruky preč napriek tomu, že o probléme bola informovaná. (ne)Riešenie samosprávy je tupé.
15. február 2013

Jančo zo Svidníka

Mestská polícia a štátna polícia nekoná čo je v ich náplni. Je tam dopravná značka pred vchodom pošty - zákaz odbočenia vpravo tak čo nekona polícia
20. február 2013

Peťo

Dopravné značky sú tam asi na dve veci...
21. február 2013

Autoškola Svidník

Prvá značka je P-RÉSERVÉ č. IP 16 (Parkovisko - parkovacie
miesta s vyhradeným státím) takže tam môžu parkovať iba auta ktoré majú povolenie od majiteľa pozemku t.j. Slovenskej pošty.
Druhá značka je pred vchodom budovy B27a-Zákaz odbočovania vpravo takže nerozumiem prečo vozidla tam parkujú a ako mohli odbočiť pred vchod. Na obrázku sú viditeľné aj ŠPZ aut. Ako je možné, že kompetentný nekonajú. Ak zastavím motorové vozidlo v zóne s označením dopravnou značkou pešia zóna, alebo zákaz zastavenia a nasníma má kamerový systém mesta bude mi uložená bloková pokuta. Cesta pred poštou je verejná komunikácia ako pri TESCU, BILLEJ a pod. Ak dopravný policajti dávajú aj tam pokuty za to, že zaparkujete na parkovisku pre ZŤP tak aj táto verejná komunikácia nesmie ostať bez povšimnutia Mestskej polície Svidník tak aj štátnej polície. Veď ako sami vidíme na týchto miestach parkujú auta vyšších rad. Ako je to na parkoviskách ZŤP parkujú tam auta, ktoré nemajú preukaz ZŤP a sú to auta...
AUTOŠKOLA Svidník

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.