Aktualizovať podnet
Skládka popri poľnej ceste z Horného Balkánu

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Skládka popri poľnej ceste z Horného Balkánu

Zodpovednosť za riešenie: Alekšince

Vyriešený
meno
Braňo Pauk 07. apríla 2016

Na mieste kde je krásny výhľad na celú obec aj okolie sa rozrastá čierna skládka, kde ľudia vyvážajú takmer všetko - stavebný odpad, elektronika, komunálny odpad. Bolo by fajn to už začať riešiť.

Ďakujem

09. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Majiteľovi pozemku sme zaslali výzvu na odstránenie divokej skládky. Ak skládka nebude do 15 dní po prevzatí zásielky odstránená, budeme postupovať podľa zákona č.79/2015 Z.z. a majiteľa pozemku nahlásime na Okresný úrad Nitra, odb.životného prostredia.
Do budúcna plánujeme na tomto mieste umiestniť foto-pascu, čím dúfame, že páchateľov identifikujeme.Privítali by sme , keby nám občania pomohli určiť pôvodcov čiernych skládok, ktorí potom ponesú právnu zodpovednosť za svoju nezodpovednosť.


OcÚ Alekšince
30. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dnes sa uskutočnilo stretnutie s novým majiteľom pozemku, na ktorom sa nachádza táto divoká skládka. Na tomto stretnutí nás ubezpečil, že skládku zlikviduje v čo najkratšom čase, na vlastné náklady.

OcÚ Alekšince
11. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

začiatkom septembra 2017 si obec objednala odstránenie skládky. Dúfame, že ďalšie skládky už nevzniknú a finančné prostriedky v budúcnosti obec využije efektívnejšie na rozvoj obce. Týmto pokladáme podnet za vyriešený. Ďakujeme.

OcÚ Alekšince
11. september 2017

Braňo Pauk

Ďakujem za odstránenie skládky. Som naozaj rád že sa to konečne podarilo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania