Žumpa

Zodpovednosť za riešenie: Alekšince

V riešení
meno
Margita 13. júna 2017

Vážený pán starosta,
o probléme vytekajúcej a smradľavej žumpy viete už viac ako dva roky a nekonáte. Je to taká banálna záležitosť, že nestojí ani za povšimnutie tých, ktorých sme volili? Ak sa chcete dozvedieť históriu onej žumpy odporúčam prečítať blog na SME zo dňa 5.6.2017 pod názvom Prečo by to malo byť jednoduché?

18. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Váš podnet evidujeme a už dlhší čas ho riešime. Nie je pravda ako píšete, že ide o banálnu záležitosť. Ohľadom daného problému, aktívne komunikujeme s jednotlivými úradmi a hľadáme možnosti ako daný problém čo najjednoduchšie vyriešiť ku spokojnosti všetkých občanov. Daná žumpa nie je na obecnom pozemku, neevidujeme k nej žiadnu dokumentáciu, ale leží v katastrálnom území obce Alekšince. Tento podnet podľa pravidiel na tomto portáli by sme mali označiť ako "označiť nesprávnu zodpovednosť", keďže nevieme daný podnet vyriešiť z pohľadu kompetencií obce.
Danému podnetu sa budeme aj naďalej venovať a keď budeme mať stanovisko od dotknutých inštitúcií, budeme Vás kontaktovať.


OcÚ Alekšince
13. november 2017

Margita

Pán starosta 31.10. už prešlo, kedy ste mali dať definitívnu odpoveď o vyriešení tohto problému. Kontaktovali ste ma na môj podnet telefonicky. No, nič neobvyklé u Vás, opäť ste to ignoroval. Už sa k tomu dávno vyjadrili všetky dotknuté inštitúcie, je to už len na Vás ako sa s týmto problém popasujete. Aj ja som dala niekoľko serióznych a riešiteľných tipov, ale ani tomu ste nevenovali žiadnu pozornosť. Napokon aj Vaše vyjadrenie hovorí za všetko, vraj sa sťažujem na tento problém len ja sama. To znamená, že ak sa sama za niečo postavím, že to nie je zreteľa hodné? Skutočne nás považujete za občanov tretej kategórie, ak ani po dvoch rokoch ste s problémom vôbec nepohli.
S pozdravom
fašungová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.