Aktualizovať podnet
Vyčistenie a vyklčovanie parcely:382/24,382/57,382/9

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Vyčistenie a vyklčovanie parcely:382/24,382/57,382/9

Zodpovednosť za riešenie: Alekšince

V riešení
meno
Dušan Ďubek 19. septembra 2017

Dobrý deň.Chcem upozorniť na dlhodobú problém na Kostolnej ulici.Na parcele číslo:382/24,382/57,382/9 je už dlhodobo zanedbávaný pozemok od majiteľky.Tento pozemok je v katastrofálnom stave,majiteľka on nejaví záujem už vyše 20rokov.Chcem upozorniť na to, že pozemok mi poškodzuje môj majetok:záhradu a to tým že prerastá ku mne nielen burina,ale dokonca už stromy a kríky!!!Je to v katastrofalnom stave.... Zo začiatku som z mojej strany asa snažil udržiavať poriadok čistením a vyklčovanim tohto pozemku!!!!Ale takto sa to nedá riešiť na to by som potreboval pol roka dovolenky!!!!!! Je to aj nepekny pohľad z ulice.Tymto Vás chcem požiadať pán starosta aby sa už niečo s tým robilo!!!Za kladné vybavenie a skorú realizáciu vopred ďakujem... Občan: Dušan Ďubek,Kostolná 320

04. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, ktorý som si bol hneď osobne preveriť, či stav nehnuteľnosti stále trvá. Po zistení, že pozemok je stále neupravený, poslal som majiteľom pozemku výzvy na upratanie nehnuteľnosti a tohto času čakám na ich odpovede. Ak majitelia v danom termíne 30 dní od doručenia výzvy pozemok neupravia, použijem na základe VZN obce Alekšince voči nim sankčné opatrenia.


S pozdravom

Starosta obce Radoslav Ťapušík

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania