Autobusová zastávka na hlavnej

Zodpovednosť za riešenie: Bánov

Vyriešený
meno
Jožko 02. októbra 2014

Čo tak túto autobusovú búdu trochu skultúrniť, Namalovať, nový smetiak? Hneď na začiatku obce od NZ takáto zdevastovaná búda. Naša obec si to nezaslúži.

15. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
máte pravdu, Bánov a Bánovčania si naozaj nezaslúžia takúto autobusovú zastávku. Už pracujem na výmene nových autobusových zastávok aj v smere do šurian.


Helena Juríková - starostka obce Bánov
22. október 2014

Nespokojny obcan

...pracujete na tom uz 16 rokov a vzdy pred volbami :(
31. október 2014

Pán Spravodlivý

Nespokojný občan ale keď tie volby sú medzi sebou tak sakramentsky blízko .. začne sa na tom pracovať a ani sa nenazdáš a už sú dalšie volby...:D
21. november 2014

Lukas

Byvam kusok od zastavky denne cakam na autobus do prace, neviem ci som spravne sa dopocul ze zastavka bude do volieb "nova" ...
prikladam fotku zo dna 21.11... (den volieb bol 15.11)

Dakujem za skoru odpoved
01. december 2014

Kamila

Malo by sa niečo robiť aj so zastávkou na KOLÓNII, keď prší ako dnes, je to tam neskutočné, keď môžu byť dve zastávky aj s prístreškom v centre obce, myslím, si že aj občania KOLÓNIE by si konečne zaslúžili niečo dôstojné.
03. december 2014

Odkaz pre starostu

Oddnes občania Bánova využívajú takéto nové zástavky na Novozámockej ulici smerom do Nových Zámkov a na Šurianskej ulici smerom do Šurian. Pochvala od nášho portálu patrí samospráve za vyriešenie problému oboch hrdzavých zastávok v obci. Nezabudlo sa dokonca ani na spomínaný smetný kôš. Vďaka smeruje touto cestou aj anonymnému autorovi podnetu, ktorý na tento nedostatok poukázal.

S pozdravom

Administrátor pre Bánov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.