Vizualizácie na stránke obce (www.banov.sk)

Zodpovednosť za riešenie: Bánov

Uzavretý
meno
pán spravodlivý 27. októbra 2014

Dobrý deň,

Chcel by som sa spýtať čo znamenajú dané vizualizácie vináreň viki, prístavba fitnes k telocvični...
Žiadny popis nič, to sa bude reálne robiť či len pred volbami sa pridajú vizualizácie a po volbách sa povie že niesú peniaze? Pretože také vizualizácie sa dajú spraviť na celú obec.Netvrdím vizualizácia Viki vyzerá pekne ale na druhej strane to vyzerá na rekonštrukciu tak za 300 000 €. A pritom nájomcov neviete ani dotlačiť do toho aby odstránili pleseň na plafóne alebo tá pleseň bude situovaná vo viki aj po rekonštrukcií? :)

27. október 2014

Ervín

Súhlasím s pánom spravodlivým a tiež sa pýtam prečo práve teraz a prečo
takto okato zavádzate občanov, nakoľko publikované vizualizácie nie sú súčasťou žiadneho odsúhlaseného plánu rekonštrukcie?
28. október 2014

Michal

Súhlasím tak isto. Vizualizácií sa dá urobiť veľmi veľa. Dôležitý je skutočný stav, alebo stav "do kedy"...Fotografiám chýba popis, schválenie, zámer... Ak by si to chcel niekto dať do volebného programu - nech sa páči. Tam je prísľub, že v danom období sa aspoň začne. Inak to vážne chápem ako predvolebná kampaň pomocou verejného komunikačného kanálu obce... za obecné peniaze...
30. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
vítame iniciatívu všetkých poslancov, ktorým záleží na rozvoji obci. Podobná vizualizácia bola už dvakrát zverejnená - interiér a exteriér. Dokonca sa hlasovalo, či sme za takúto rekonštrukciu a výsledok hlasovania bol ÁNO.
Začína nové programovacie obdobie a úspešní budú iba tí, ktorí budú pripravení.
Veríme, že Bánov taký bude.

Obecný úrad Bánov
30. október 2014

Dušan

Kedy sa o tom hlasovalo a kde? V zapisniciach z OZ nic take nieje. Preco klamete? Jedine co bolo bola anketa na starej stranke obce kde bola uplne ina vizualizacia. Sluby a klamstva. A ich intenzita sa pred volbami zvysuje. A ked klamete tak si najprv nastudujte pojmy co je rekonstrukcia ako mate uvedene na stranke, co je vizualizacia, co je studia a co je projekt... Smutne ze to este neviete a snazite sa robit z nas obcanov hlupakov
31. október 2014

Pán Spravodlivý

Dobrý deň,
Ďakujem za odpoveď samosprávy.
Chcem sa ale teda spýtať tak ako "Dušan" kedy sa o tom hlasovalo a či je možné zverejniť zápisnicu. Zatiaľ daný podnet nepovažujem za vyriešený.
Taktiež by som chcel daného poslanca, poslancov požiadať o zvizualizovanie celej obce pretože úspešný budú iba tí ktorí budú pripravení.
04. november 2014

chodtevolit

ľudia, hlavne chodte 15-teho odvoliť. Tam mate večšiu šancu niečo zmeniť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania