Odvodňovacie kanále na Ulici Janka Kráľa

Zodpovednosť za riešenie: Bánov

Vyriešený
meno
Bývam poblíž 29. októbra 2014

Zdravím.
Asi pred troma mesiacmi som šiel cez danú ulicu a zrovna výdatne pršalo vtedy však odvodňovacie kanále neplnili svoju funkciu a vôbec prebytočná voda neodtekala aj keď v tom čase to už malo byť všetko funkčné. Tým pádom sa chcem len informovať či už je všetko sfunkčnené nakoľko sa nám má každú chvílu zhoršiť počasie.

30. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
odvodňovací kanál funguje, občania z tejto ulice vyjadrili spokojnosť. Technické parametre tohoto zariadenia vysvetlím rada osobne.

Juríková
30. október 2014

nepoviem

Spokojnosť????!!!! Preto museli zasahovať hasiči pri poslednom daždi? Veď ste tam aj Vy s nimi boli.
30. október 2014

Odkaz pre starostu

Dnes bola zaslaná odpoveď od samosprávy o funkčnosti odvnodňovacieho kanála a teda otázka občana bola zodpovedaná.Tento podnet je možné určiť ako vyriešený. V prípade, že sa ukáže, že kanál aj napriek odpovedi funkčný nie je, odporúčam to riešiť ako ďalší podnet aj s fotodokumentáciou.

Administrátor pre Bánov
31. október 2014

Martin

dam jeden pribeh ktory sa stal pred par tyzdnami: jedneho krasneho vecera sa "Emil" rozhodol, ze ide vecer von. pocasie dobre, gumaky nebolo treba, Ilko nic nehlasil. Zhodou okolnosti sa Ilko zmylil a zacalo ukrutne prsat. Nevadi, je to iba kusok domov, max 10 minut, to sa da. E zvolil najkratsiu moznu trasu, okolo trojuholnika... nevydalo... zatopena komplet ulica a reku nebude si nicit krasne kozenne topanky zvolil trasu cislo 2, smer na KD, ze tam su nove chodniky, kanalizacia, tam urcite nebude voda. Tazky omyl... s povzdychnutim sa teda otocil, prisiel na zaciatok zatopenej prvej ulice a zvolil tretiu najkratsiu cestu domov. Dolava. Ved tam nikdaj nebola voda, tadial to pojde. Neslo... Plny zufalstva a rozmyslajuc nad dalsimi trasami sa rozhodol to prebrodit, ze teda troska vody nezaskodi. Zaskodilo... topanky plne vody, zabky si tak kvakali, voda padala ako slzy mornara, ved je to len kusok domov, uz to nemoze byt horsie. A co by nemohlo. po par metroch chodnik zatopeny. v tom zufalstve z tretej obchadzky uz kaslal na topanky, rifle, a drzal iba ochrannu ruku nad telefonom, aby aspon ten prezil tu potopu. Po piatich minutach zufaleho ticha, ktore narusali iba kvapky dazda, sa dostal na ulicu svojich snov. Horko zaplakal ked zbadal co ho caka pred domom. Aj sekundu rozmyslal nad tym ci sa vyzuje a zaplava si, ale pri pocite zblnkania v topankach usudil, ze to nema zmysel a vrhol sa do poslednej mlaky toho vecera.... ponaucenie? hladajte!
02. november 2014

jozef

potom sa cudujeme ze mame vodu v pivniciach!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania