Klzisko na cestách

Zodpovednosť za riešenie: Bánov

Vyriešený
meno
Karol 29. decembra 2014

Co tak posypat vedlajsie ulicky v dedine??? ved je to tam ako klzisko. alebo cakate kym niekto nabura alebo si zlomy nohy??? trosku rozmyslania poprosim, platime si dane tak daco robte pre nas!

29. december 2014

Mirko

Ako zrušili posledne večerné spoje autobusovej dopravy na Kpt Nálepku, tak človek je odkázaný chodiť domov vlakom. Keby ste videli, aká cesta je zo stanice na Fučíkovu, tak človek by radšej prespal na stanici aby si nedolámal kopytá. Aj ludia z najodlahlejšej časti obce si potrebujú vybaviť veci, isť do centra dediny. človek sa bojí nasadnuť na bajk, že sa doláme kvoli zladovatelej ceste. Na Kpt je škola a aj škôlka. Nedaj bože auto dostane šmyk a katastrofa je na svete. Treba sa nad tým zamyslieť.
04. február 2015

Odpoveď samosprávy

V zimnom období majú zamestnanci Správy majetku obci rozdelenú pohotosť to znamená, že zabezpečenú priechodnosť ciesť vo dne i v noci. Máme dostatok posypového materiálu, ktorý bol aj použitý. Všetky cesty v našej obci boli zjazdné a prechodné, ako v zimnom období.

Obecný úrad Bánov
11. február 2015

Tibor

mate dostatok posypoveho materialu ale ked nasnezilo naposledy cca 10cm tak som bol pozriet tam kde ho mate uskladneny a ani stopy po tom ze by ste ho boli nakladali, toboz posypali na cestach. ved ako vravi urcita osoba vo vedeni obce, nech maju aj deti radost zo snehu a potom sa roztopi....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.