Nepojazdné autá-vraky

Zodpovednosť za riešenie: Bánovce nad Bebravou

V riešení
meno
Peter Belohorec 15. apríla 2016

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať v akom štádiu riešenia je problém ktorý bol nahlásený už 4.10.2015 (https://www.odkazprestarostu.sk/banovce-nad-bebravou/podnety/21797/nepojazdne-auto-na-gorazdovej), keďže dotyčné auto tam stále stojí a má dokonca EČV a prikladám foto ďalšieho vozidla už bez EČV s neplatnou STK a EK na ulici Husitská. Na sídlisku Dubnička je obrovský problém s parkovaním hlavne cez víkendy a každé voľné miesto je pomaly vzácne.

20. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Mestská polícia v pondelok vykonala šetrenie oboch vozidiel, kde bolo zistené nasledovné:
1. ul. Gorazdova : vozidlo ŠKODA Felícia, červenej farby EVČ BN 967AM , lustráciou zistený majiteľ. Hliadka bola niekoľkokrát v mieste trvalého bydliska, avšak neúspešne. Postup bude ten, že MsP spracuje informáciu pre Okresný úrad na uloženie poriadkovej pokuty z dôvodu, že vozidlo nemá platné TK a EK. Majiteľka vozidla bude vyzvaná, aby si vozidlo dala do poriadku, resp. odtiahla do miesta trvalého bydliska.
2. ul. Husitská, vozidlo PEUGEOT, striebornej farby, bez EVČ, šetrením hliadky sa doposiaľ nepodarilo zistiť majiteľa vozidla. Šetrenie bude pokračovať a ak bude majiteľ zistený, okamžite mu bude zaslaná výzva na odstránenie vozidla.
MsP zisťuje dlhodobo stojace autá z vlastnej iniciatívy, ale sme vďační za každý podnet, ktorý ihneď budeme riešiť.


Alexandra Gieciová, prednostka MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania