Neporiadok v parku

Zodpovednosť za riešenie: Bánovce nad Bebravou

V riešení
meno
Katarína 23. septembra 2018

Dobry den. Vsetci sa velmi tesime z outdooroveho fitnescentra v parku. Chcela by som ale upozornit na neporiadok v jeho okoli, konkretne plne odpadkove kose, flasky, sklo a ine nebezpecne predmety na zemi. Chodi sem vela rodin s detmi, preto sa domnievam, ze by sa tento priestor mal pravidelne cistit. Dakujem.

24. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše oznámenie. Samozrejme, priebežne robíme poriadok aj v tomto priestore. Je však možné, že väčšia možnosť využívať park, zvýšila aj jeho návštevnosť a s tým súvisiaci nárast neporiadku. Momentálne väčšina pracovníkov je zaradená do odstraňovania nečistoty v meste po MňamFeste. V priebehu dnešného dňa sa určite dostanú aj do parku a postupne ho vyčistia.

Alexandra Gieciová, prednostka MsÚ
14. august 2019

Jiri Matysek

pani Gieciova, predpokladam, ze je rozumne nazyvat veci pravymi jmeny. Katarina psala velice vseobecne. jde tedy o to, ze lavicky prilehle outdoor fit hristi jsou okupovany velmi casto neprizpusobivymi obcany, kteri, zde konzumuji alkohol, kouri cigarety a na zaklade nehygienickych navyku i znecistuji samotne hriste, tak i lavicky. Pokud si nekdy najdete cas, tak Vas rad pozvu do nejakeho mesta, kde vedi jak provozovat park a zarizeni volnocasovych aktivit. Mnam fest a zvyseny pohyb lidi zde v nasem parku urcite neni pricinou toho jak to v nem vypada. potahnime si nahoru ponozky a mluvme tak jak veci jsou. jiri

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.