Kostiviarska cesta-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
ivan 16. októbra 2020

Opakovane vzniká čierna skládka na škvarovom ihrisku smerom z Kostiviarskej na Sásovú. Nezodpovedným Banskobystričanom sa nechce voziť odpad do zberného dvoru odpadu pri železničnej stanici Radvaň a radšej znečisťujú životné prostredie. Opakovane sa tma nachádzajú aj pneumatiky.

20. október 2020

Odpoveď samosprávy

Čierna skládka bola odstránená. Odpad odvezený.

Oddelenie odpadového hospodárstva a údržby verejných priestranstiev MsÚ Banská Bystrica
22. október 2020

Vlado Bállek

Srdečne ďakujeme za promptné vybavenie pracovníkom MsÚ BB, špeciálne oddeleniu odpadového hospodárstva, mrzí nás že sa stále nájdu ľudia, ktorí to tam bez výčitiek svedomia odhadzujú. Pritom tento priestor bol niekoľko krát vyupratovaný dobrovoľníckymi brigádami, ako aj aktivačnými pracovníkmi pracujúcimi pre MsÚ BB, v snahe odradiť prípadných znečisťovateľov od svojich činov keď sa tam nenachádzal žiadny odpad.
Vidíme, že nepomohlo. Pritom je v BB vytvorený myslím že prepracovaný systém v nakladaní s odpadmi a ľudia nemajú problém s ekologickou likvidáciou.
V blízkej dobe plánujeme vykonať preventívne opatrenia, ktoré by mohli pomôcť zlepšiť problematickú situáciu ohľadom ukladania odpadu a vytvárania nelegálnych skládok v tejto lokalite. Uvidíme či to pomôže.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania