Cesta k nemocnici-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Master Programmer 04. novembra 2020

Na Ceste k nemocnici je dlhodobo problem s parkovanim.
Pred bytovkami parkuju auta, ktore patria navstevnikom SUSCCH, ZDRAVOMEDU, skolky, firiem ktore su na Petelenovej...
Casto sa chcu vyhnut plateniu pred dzravotnickym zariadenim.
Ako vidiet na fotkach, auta stoja aj v zakaze.
Situaciu komplikuje aj to, ze obyvatelia Petelenovej nie vzdy maju chut parkovat vo svojej podzemnej garazi. Miesta uberaju aj dopravne znacky osadene kvoli prebiehajucej stavbe obytneho domu Rudlovsky potok.
Parkovacie miesta pred bytovym domom Medokys boli predane vlastnikom, ktori nemaju pobyt na Petelenovej.
Riesenim by bolo osadenie znaciek zakazujucim vjazd autam, ktory nebyvaju na danej ulici. Pripadne zavedenie rezidencneho parkovania. Vystavba parkovacich miest, rozsirenie cesty pri garazach.

19. november 2020

Odkazprestarostu.sk

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Admin OpS
01. júl 2022

Master Programmer

Prehodnotte prosim, ci bude tolerovane parkovanie pred prechodom prechodcov. Bezne tam parkuju aj 2 auta okolo ostrovceka. Nie je splnena zakonom stanoveny odstup od prechodu pre chodcov. Preto je nevidiet ludi na prechode a casto dochadza ku ohrozeniu ludi na prechode. Okrem toho ak stoji auto pred prechodom, nie je dostatocne velky priestor v krizovatke na vytocenie sa aut s privesom. Preto sa stalo, ze nakladak s privesom “zobral” bok auta, co tam stalo. Tento druh parkovania ke nebezpecny pre ludi i majitela auta, ktore tam parkuje. Ak by sa malo dalej tolerovat taketo parkovanie mestkou policiou, tak maximalne na tom mieste, kde je auto na obrazku teraz, ale nie pred oficialnymi parkovacimi miestami… Tiez by sa policia mohla zamerat na vychadzanie aut, ktore casto idu z protismeru, kedze z obytneho domu Medokys a parkovacich miest v kopceku sa im nechce chodit naokolo. Malo kto pri odbocovani na Petelenovu ocakava, ze mu auto pride z protismeru…
18. apríl 2024

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania