Kyjevské námestie-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Neriešený
meno
Andrea 11. januára 2021

Dobrý deň, poprosim o opakovane upratanie smeti na Kyjevskom námestí. Naposledy to bolo cca pred dvoma mesiacmi a bolo by to potrebné zopakovať. Ďakujem.

13. január 2021

Jozef

Upratať je potrebné celé mesto plošne. Keď to mala na starosti firma GANZ bolo to na inej úrovni, teraz v uliciach nie je vidieť nikoho s metlou, ale máme novú firmu. A čo robia v meste aktivační pracovníci? Taktiež v okruhu 6 metrov od stojísk kontajnerov má firma zodpovedná za odvoz odpadu upratovať, tiež sa tak nedeje. Ale dane a poplatky išli hore.
26. január 2021

Odkazprestarostu.sk

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Admin OpS
10. február 2021

Odpoveď samosprávy

V súčasnej dobe pretrváva zimné obdobie, začínajúce spravidla 15.11. a končiace 31.03. nasledujúceho roka. V tomto období zabezpečujeme výkony zimnej údržby. V prípade priaznivých poveternostných podmienok zabezpečíme vyčistenie predmetných priestranstiev aj v skoršom období.

Oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí, MsÚ Banská Bystrica
12. marec 2021

Andrea

Dobrý deň, vzhľadom na stále neuspokojivý stav verejného priestranstva na Kyjevskom námestí by som sa samosprávy chcela spýtať, či majú koncepciu do budúcnosti. Ako chcú verejný priestor udržiavať v dobrom stave. Zároveň sa chcem spýtať, ako môžeme my, ako občania pomôcť.
12. marec 2021

Jozef

My občania už pomáhame, veď predsa platíme dane. A z našich daní sú platené súkromné firmy, ktorých výsledok práce je vidieť v celom meste. Ďakujeme
16. november 2021

Andrea

Dobrý deň, poprosím o umiestnenie viacerých smetnych nádob na Kyjevske namestie a zároveň o PRAVIDELNU starostlivosť o ne.
Cez Kyjevske namestie prejde množstvo ľudí, je tu posta, lekári, lekárne. Je to centrum obytnej štvrti. Preto je tu potrebné pravidelne vysypanie košov( a je potrebné ich mat viac) a pravidelne upratovanie. Ak sa o verejný priestor bude niekto pravidelne starať, tak tam ľudia budú vyhadzovať aj menej odpadkov.
14. január 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Prosim vás z môjho pohľadu možno sa mýlim ulice ako kapitulska sú čistene každý deň. Z môjho pohľadu by sa dali rozdeliť sily na najviac frekventované časti po celom meste aby sa čistil priestor raz do týždňa. Z môjho pohľadu na tej ulici nemajú čo čistiť každý deň.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania