Sládkovičova 2-6, 1-13-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Michaela 31. mája 2021

V meste ZV kosili tento rok už 4 krát (!), v BB na Sládkovičovej v bezprostrednej blízkosti bytových domov ani jeden jediný krát(!). Tráva je vysoká po pás, na niektorých miestach po ramená. Keď nedokážete zabezpečiť ani tak jednoduchú vec, akou je starostlivosť o miestnu zeleň, je na čase odovzdať vedenie iným - kompetentným, ktorý sa nebudú len vyhovárať a ukazovať svoj amaterizmus a nezáujem. Verím, že o rok vo voľbách Vám to ľudia spočítajú. Je jún a plochy sa budú kosiť prvý krát? Ak sa teda vôbec dočkáme... Nezabudnite zvýšiť miestne dane, to jediné Vám ide...

10. jún 2021

Peter

Rovnake nepokosene plochy su po vsetkych sidliskach v meste. Uhlisko, Sasova, ... Aj tento rok sa s kosenim zaspalo.
14. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň!

Kosba sa niekde začína a niekde musí skončiť. Ulice Sládkovičova a Podháj mali na začiatku tohoročných kosieb nízku trávu, boli zaradené na neskoršie termíny. V termíne konca prvej dekády mája 2021, boli pokosené plochy okolo detských herných prvkov, kde bol predpoklad hier.
Na ostatnej verejnej zeleni Sládkovičovej a Podhája, kosba prebieha od 5. júna 2021. V priebehu 23. týždňa bude prebiehať hrabanie pokosenej trávy a jej odvoz.

Ing. Michal Valent, ZAaRES Banská Bystrica
15. jún 2021

Michaela

Alibizmus... Je zaujímavé, že v iných mestách stihli v rovnakom čase vykonať kosbu 5x, kým vy ani raz. A ako píše p. Peter nepokosené boli aj plochy na Uhlisku, v Sásovej atď., tak neviem, či máte jedného človeka na kosbu celej BB alebo čo za hlúpe výhovorky používate, že niekde sa musí začať a niekde skončiť. Poradím Vám! Nabudúce začnite skôr!!! A možno skončíte skôr ako bude tráva po plecia plná kliešťov a mravenísk.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania