Parkovanie Lazovná ulica - Pešia zóna

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý
meno
innotrend 16. septembra 2014

Pri vedeckej kniznici v Lazovnej ulici neustale parkuju pri kaviarni auta, pricom je tato cast ulice oznacena ako pesia zona a po pesej zone jazdia neprimerane rychlo.

17. september 2014

Odpoveď samosprávy

Vážený občan
príslušníci mestskej polície každý deň kontrolujú dodržiavanie Všeobecne záväzného nariadenia č. 8/2014 o dopravnom režime v pešej zóne mesta Banská Bystrica a všetky zistené priestupky riešia v zmysle zákonných oprávnení.

Mgr. Stanislav Matulay
vedúci oddelenia vnútornej správy MsP
21. november 2014

[email protected]

odpoved je neuspokojiva! mestku policiu tam sice z casu na cas naozaj vidiet, ale zaparkovane auta nikdy neriesia a tie tam parkuju kazdodenne dalej.
pan Matulay, myslite ze je mozne z zmysle Zákona 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám, ziadat o pocet udelenych pokut za rok 2014 na Lazovnej ulici?
Dakujem za odpoved
01. apríl 2015

Peter Fehér

Pýtam sa mestskej polície, koľko pokút za neoprávnený vjazd do pešej zóny v Lazovnej ulici a koľko pokút za parkovanie uložila za obdobie 1.1.2015-31.3.2015. Dakujem za odpoved.
11. august 2015

[email protected]

takze na pesej zone, priamo pred Krajskou kniznicou, nielen ze parkuju auta, ale dokonca sa aj opravuju a predavaju... no vyborne.
mestska policia si takto necha robit hanbu.
kedysi sidlo prezidenta, teraz autobazar...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.