Sásovská cesta-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

V riešení
meno
Milan 17. septembra 2021

Od septembra 2020 vypisujem na MESTO ohľadne tohto problému a nič sa nedeje. Nič sa neopravuje a čakáme len kedy sa niečo stane na týchto rozbitých žľaboch a dlažobných kockách. Písané dvakrát na primátora a žiadna odozvy! Aspoň nech je to tu zavesené, že s tým mesto nič neplánuje urobiť!!!

Hlavne že https://www.banskabystrica.sk/aktuality/2021/mesto-tento-rok-investuje-do-obnovy-chodnikov-takmer-milion-eur/ ale Sásovská cesta je asi v nedohľadne!!!! To je taký problém opraviť pár tých žľabov a pár dlažobných kociek??!!
Ďakujem za zverejnenie
Milan

01. október 2021

Milan

Super, mesto nerieši kritickú situáciu rozbitých odvodňovacích žľabov a kociek. Výborné. Ani odpovedať na to nevedia. Toto je uz neskutočná ignorácia zo strany MESTA.
02. október 2021

Odkazprestarostu.sk

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Admin OpS
24. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Odvodňovacie systémy na Sásovskej ceste nemá význam nahradiť novými, pokiaľ nedôjde k rekonštrukcii miestnej cesty. O prípadnej rekonštrukcii sa v súčasnej dobe rozhoduje.

Oddelenie údržby MK a IS
11. apríl 2022

Adriána

Celá Sásovská cesta od štvorprúdovky až po zvonicu je na viacerých úsekoch rozbitá. Hlavne konkrétne pri vinotéke - tam sú povyskakované dlaždice, ďalej pri kostole - tam sú neskutočné jamy, akurát tak na rozbitie podvozku auta a smerom nižšie ku zvonici sú viaceré žľaby taktiež rozbité.
To, že sem tam niečo zaplátali nevydržalo veľmi dlho. Prosíme preto, aby sa tento problém promtne riešil. Nedá sa už poriadne ani prechádzať cez tento úsek.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania