Trieda Hradca Králové-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý
meno
Jan 25. februára 2022

Parkovanie vozidiel na priechode pre chodcov. Stava sa to pomerne casto a je to pre detskom ihrisku a ked auto blokuje chodnik, tak ludia s kocikmi nemozu vobec prejst.

28. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Dovoľujeme si Vás informovať, že príslušníci mestskej polície v rámci bežného výkonu služby zabezpečia vykonanie kontrol a to v záujme maximálneho eliminovania nežiadúceho správania sa niektorých vodičov. Prípadné zistené porušenia budú riešené v zmysle príslušných zákonov.
Dovoľujeme si Vás týmto zároveň požiadať, aby ste prípadné porušovania dopravných predpisov (vo Vami označenej veci), oznamovali priamo na bezplatnú tel. linku 159 tak, aby príslušníci mestskej polície mohli prijať v reálnom čase, čo najúčinnejšie a zároveň zákonné opatrenia.

S úctou

Mestská polícia
Československej armády 26
974 01 Banská Bystrica
Tel.: +421 48 4330 804
28. február 2022

Jan

Toto nie je riesenie, ktore by pomohlo. Mestska policia pride len ked ju ludia zavolaju. Pozorujem to uz dlhsie. Auta parkuju na THK mestska policia prejde okolo a nic sa nedeje. To ze je velmi vela aut a malo parkovacich miest, to nie je pre vodicov ospravedlnenie.

Jednoduche riesenie, je dat na ten prechod jednu skalu, alebo tyc a bude pokoj. Nikto nebude musiet chodit a nikto nebude parkovat. V mestskych novinach citam ako chce byt mesto zelene, a ja budem volat policu, ktora pride na aute a znecistuje prostredie. Daku papucu odidu a musia prist druhy krat. A situacia sa nevyriesi absolutne.

To co ste navrhli to nie je postacujuce a problem sa nevyriesi.

Dakujem za odpoved

Jan
01. marec 2022

Odkazprestarostu.sk

Vážení užívatelia a užívateľky portálu,
v minulosti boli napriek bodu 2.6 Pravidiel portálu prijaté aj podnety, ktoré sa týkajú porušovania dopravných predpisov. Z tohto dôvodu podnet presmerovávame na samosprávu so žiadosťou o prehodnotenie osadenia protiparkovacích zábran, alebo o zmenu dopravého značenia (resp. dopravných predpisov), či parkovacej politiky v tejto oblasti. V prípade, že samospráva zašle nesúhlasné stanovisko, podnet bude Uzavretý.
Pre porušovanie platných zákonov je potrebné volať príslušníkov Mestskej Polície na čísle 159. Na základe opakovaného vyjadrenia Mestskej polície k podnetom zasielaným cez portál Odkaz pre starostu, nie je možné vyvodzovať zodpovednosť na základe fotografií v podnotoch, nakoľko polícia vždy vyhodnocuje aj ďalšie okolnosti priestupkov a vie teda konať len na mieste.
Ďakujeme za pochopenie.

Tím Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania