Golianova-zdieľaná mobilita-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený

Dobrý den, dávam Vám na vedomie, že elektrická kolobežka je už týždeň hodená do rieky Hron. Nachádza sa pod cestným mostom medzi parkoviskom Mičinská a AS Terminal. Čakal som, že keďže majú GPS, že ju odtiaľ niekto kompetentný dá vybrať, no doposiaľ sa tak nestalo. V E-kolobežke je lithiová batéria a môže dôjsť k jej poškodeniu a uhýnu rýb vo vode. Pokúšal som sa aj nájsť nejaký telefóny kontakt, kde Vam to oznámiť, no žiaľ bez úspechu.  Z toho dôvodu som im to na vedomie mailom na banskabystrica@bolt eu, odkiaľ mi aj prišla na mail odpoveď, že na odstránení pracujú, ale doposiaľ je stále elektrická kolobežka vo vode. Keďže majú zmluvu s mestom BanskáBystrica, tak určite aspoň niekto z mestského úradu bude mať na nich aj iný kontakt a môže urgovať vytiahnutie tej elektro kolobežky z vody.

29. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Spoločnosť Bolt
https://bolt.eu/sk/
[email protected]
29. marec 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iný subjekt
30. marec 2022

Odkazprestarostu.sk

Bola kontaktovana firma Bolt na tejto adrese:

[email protected]

Admin OpS
30. marec 2022

Peter Klein

Ďakujem pekne za info, no sám som im písal mail a aj mi odpísali, že na pracujú na odstránení kolobezkyz vody ale za týždeň sa nepohla ani o centimeter. Z toho dôvodu, som to napísal aj na odkaz pre starostu.
30. marec 2022

Odkazprestarostu.sk

Odpoved Bolt:

Hezký den,

děkujeme za zprávu. O problému víme a pracujeme na jeho brzkém vyřešení. Vzhledem k povaze případu však pro nás není jednoduché zajistit technický přesun koloběžky. Prosím Vás o trpělivost.

S přáním krásného dne Radek, Bolt 💚
31. marec 2022

Peter

Tato odpoved je dobry vtip. Nech si spolocnost BOLT precita platne zakony a Mesto BB nech nestrka hlavu do piesku - oni im tu umoznili podnikat. V takomto pripade je potrebne odstranit zdroj znecistenia okamzite a nie ze uz dva tyzdne je kolobezka vo vode..

Nahlasili sme tento pripad na Slovensku inspekciu zivotneho prostredia, aj na policiu, nech si BOLT svoju necinnost / lenivost vysvetluje kompentnym osobam.
05. december 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania