Jilemnického-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený

Skuste prosim poriadne zaplatat cestu od trznice Jilemnickeho az po Jopu ! Specialne teraz ked prsi a diery su zaplavane tak sa tam vodici ani len nedokazu vyhnut vsetkym tym jamam ktorych je tam mnozstvo. A keby sa vam podarilo opravit ten kus chodnika pri starom Tescu tak by sa urcite rodicia s kocikmi potesili. Developer odstranil stare schody veduce na terasu ale to, ze nechal zdemolovany uz aj tak ten biedny chodnik je smutne.

02. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Mesto Banská Bystrica v uplynulom období neinvestovalo do rekonštrukcie predmetnej cesty a chodníka, vzhľadom na to, že investor komplexnej rekonštrukcie objektu „starého tesca“ plánuje nové napojenie objektu z Jilemnického ulice, čo bude mať za následok aj prekládku niektorých peších koridorov a rekonštrukciu cesty. Overíme u investora predpokladaný začiatok prác a tomu následne prispôsobíme aktivity mesta v tejto lokalite.

Oddelenie údržby MK a IS
MsÚ Banská Bystrica
02. apríl 2022

Marek Makan

Minimálne je potrebné opraviť výtlky a to až ku Kauflandu. Na realizáciu výstavby investora sa nemôže čakať. Stavebný ruch tam utíchol a zostala len hŕba sutiny ktorú musia chodci obchádzať po ceste. Často tam preto dochádza ku koliznym situáciám.
19. apríl 2022

Michal

máte niečo nové od zhotoviteľa starého Tesca ohľadne vyššie uvedeného podnetu?
25. máj 2022

Marek Makan

Dobrý deň, žiadam o spresnenie informácií od mesta ohľadom opravy danej cesty.
03. február 2023

Odpoveď samosprávy

Jilemnického ulica bola vyspravená.

oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania