Skladisko

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 12. februára 2012

Dobrý deň,

chcel by som sa pracovníkov mestského úradu opýtať na pozemok, ktorý je už najmenej 10 rokov tŕňom v oku asi každého, kto prechádza po Tajovského ceste. Na pozemku sa nachádza stavebný a plastový odpad, niekoľko pneumatík a prívesný vozík. O niekoľko metrov ďalej na Belvederi sa dokonca aj developeri snažia skrášliť okolie a vybudovali malý park s jazerom.

Ak dovolíme, aby si ktokoľvek a kdekoľvek spravil svoje malé oplotené skladisko, parky s jazierkami zostanú len fatamorgánami v meste plnom stavebného odpadu.

Existuje spôsob akým by mesto mohlo vyriešiť tento problém?

24. február 2012

Odpoveď samosprávy

Pozemky uvedené v príspevku sú vo vlastníctve Národnej diaľničnej spoločnosti, a.s. Bratislava. Mesto zaslalo výzvu majiteľovi na dodržiavanie ustanovení všeobecne záväzného nariadenia č. 9/2011 o verejnom poriadku na území mesta. Termín na odstránenie zistených nedostatkov je 15.03.2012. Zamestnanci mesta vykonajú kontrolu k uvedenému termínu. MsÚ B. Bystrica, oddelenie odpadového hospodárstva a údržby verejných priestranstiev
15. apríl 2012

Anonymný užívateľ

Stav podnetu bol 15.04.2012 nezmenený. Vyzerá to tak, že sa hľadá osoba, ktorá bez povolenia vlastníka pozemku - Národnej diaľničnej spoločnosti a.s. pozemok oplotila.
30. september 2012

Anonymný užívateľ

Stav podnetu k 30.septebmbu 2012 - oplotenie a skládka boli odstránené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania