Radvanská-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený

Prosim Vas zacnite riesit chodniky a cesty, hlavne Radvan, Podhaj, Zvolenska su chodniky ako rešeto uz 40 rokov a nikto to neriesi. Skuste ist po takomto chodniku s kocikom, alebo na korculiach. To iste cesty na sidliskach, samy vytlk, cestarov nebolo vidno cele leto, okrem noveho koberca v meste. Takto aktualne vyzera chodnik na Radvanskej smer ZS Radvanska.

26. september 2022

Odpoveď samosprávy

V súčasnosti prebieha oprava chodníkov na Radvanskej ceste. Sme toho názoru, že za posledné roky sa opravila značná časť chodníkov v mestskej časti Radvaň. Nie je možné opraviť všetko čo nebolo riešené celé desaťročia v priebehu pár rokov. Celistvé opravy chodníkov ani nie je možné riešiť z prostriedkov bežnej údržby. Na to slúžia prevažne prostriedky určené pre daný volebný obvod.

Oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí
30. september 2022

Peter

"Nie je možné opraviť všetko čo nebolo riešené celé desaťročia v priebehu pár rokov." - Preto ste to mali riesit a opravovat priebezne a nie to desatrocia nechat chatrat, vsak?
16. marec 2024

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Bol som na danom mieste vyznacenom na mape. Tento chodník je zrekonštruovaný. Pre ďalšie miesta odporúčam pridať zadavatelovi nový podnet s presným vyznačením na mape pre kontrolu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania