Kremnička-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený

Na ulici Kremnička - chodník cez celú mestskú časť sa po pravej strane nachádza mestský pozemok na ktorom si občania svojvoľne zasadili rôzne kríky o ktoré sa nestarajú a tie po rokoch vyrástli do výšky a šírky, pričom zasahujú do chodníka. Žiadame mesto o zabezpečenie odstránenia tejto “ zelene “ po celej dĺžke chodníka “ . Zavadzia to chodcom, ktorý sa vyhýbajú vstupovaním na vozovku, nie je kde dávať sneh, údžba má sťažený prejazd a údžbu chodníka. Žiadame zabezpečiť voľný priestor tak ako je to pred RD na adrese Kremnička 30.

23. február 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mesto Banská Bystrica
28. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za informáciu.
Podnet prepošleme správcovi zelene ZARES, ktorý vykoná údržbu krov. Podľa vyjadrenia správcu zelene, kry nebudú odstraňovať.

S pozdravom

Odd. odpadového hospodárstva a údržby verejných priestranstiev
MsÚ Banská Bystrica
28. február 2023

Radim

Ďakujem za odpoveď, veľmi pozorne budeme sledovať ako to ZARES ostrihá a pokiaľ to dorastie za 1 mesiace a bude to zavadzať budeme Vás tam posielať ako na klavír.
Len potom nech oddelenie OHaUVP nefňuká, že nemajú peniaze, keď sa starajú o kríky, ktoré im nepatria ! Lebo ako som uviedol, kríky si svojvoľne vysadili ľudia z vonkajšej strany dvora, namiesto toho aby si ich vysadili z vnútornej strany. Chodník je určený pre chodcov a majú ho využívať chodci, tak že do neho nemajú čo zasahovať kríky, tŕne, konára neudržiavaných porastov.
27. marec 2023

Radim

Dnes máme pekný upršaný deň a prejsť dvom osobám s dážnikom je nemožné.
Dobre ste to ostrihali.
04. apríl 2023

Radim

Odvrátili ste hroziacu katastrofu, ale problém ste nevyriešili.
Tieto kríky sú za 2 mesiace prerastené do chodníka a zase sa to bude opakovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania