Lávka pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Arnie 04. apríla 2015

V záujme bezpečnosti chodcov a plynulosti premávky chcem dať návrh na vybudovanie mostíka pre chodcov, ponad vjazd do podzemného parkoviska do Europa shopping center.
Chodci idúci z ulice "Cesta na štadión" smerom k obchodnému centru a naopak, nemajú bezpečnú možnosť prechodu popred vjazd do podzemnej garáže, pretože chodník tam končí. Musia ísť po ceste, alebo 2x prechádzať cez cestu na chodík a späť, pričom jeden raz je to mimo prechodu pre chodcov, pretože tam nie je.
Vybudovanie mostíka ponad vjazd by značne zjednodušilo situáciu chodcom aj vodičom a zvýšila by sa bezpečnosť.
Ďakujem.

Ďakujem

02. máj 2015

Jaro

Fú ha, tak vy máte dosť veľkú fantáziu Arnie. Chodím tade často a toto mi nenapadlo. Pravda je, že pri chodení tadiaľ pešo si treba dávať pozor na autá. Ja chodím tak ako veľa ľudí - popri múriku ponad vjazd, nie chodníkom na druhej strane, aby som nemusel dva krát prechádzať cez prechod pre chodcov. Ale zasa musím dávať pozor na autá vchádzajúce a vychádzajúce z garáže. Ten mostík by sa dal spraviť, ale musel by byť zvýšený oproti rovine chodníka, aby neznižoval výšku vchodu do podzemnej garáže. Nie som si istý, či by to bolo dobré riešenie. Tipujem, že ESC sa do takého niečoho nebude púšťať.
03. máj 2015

Arnie

Zdá sa mi to normálna vec, treba myslieť aj na chodcov. Dopravná situácia sa rieši neustále a na chodcov a ich bezpečný pohyb sa často zabúda. O cyklistoch ani neohorím. Obidve strany vchodu do podzemnej garáže sa priam núkajú na vybudovanie mostíka. Uvidíme či vedeniu ESC záleží na ľuďoch, alebo len na ich peniazoch ktoré tam utrácajú.
03. december 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania