29. augusta-cyklostojan-poškodený

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

V riešení

Ďakujeme za nefunkčnú pumpu na kolesá. Dve stanoviská, od seba vzdialené možno 300m. No výsledok, úplne totožný. Ďalšie náradie nekomentujem.

09. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pri vchode do OC Terminal (v blízkosti kníhkupectva) a na cyklostanovisku pred železničnou stanicou sú cyklistom k dispozícii servisné stojany s náradím na drobné opravy bicyklov a pumpy na dofúkanie kolies. Žiaľ, nájdu sa aj takí „cyklisti“, ktorí si náradie, ktoré má slúžiť všetkým, zoberú so sebou, alebo ho zničia priamo na mieste. Podobne je to aj hadicami na dofúkanie kolies. Tieto servisné stojany sme už niekoľko krát opravovali, no opäť sa našiel niekto, kto ukazuje svoju silu ničením zariadenia, ktorého oprava stojí nie malé peniaze. Budeme sa snažiť opäť nájsť finančné prostriedky na uhradenie ďalšej opravy týchto stojanov. Na dofúkanie kolies je možné zatiaľ použiť aj hadicu s kompresorom, ktorá je umiestnená v strede medzi boxmi na uschovanie bicyklov v cyklostanovisku pri železničnej stanici.

Akad. soch. Marta Mlíchová
Turistické informačné centrum
21. jún 2023

Rob

No je to asi otázka na políciu. Keďže obe servisné miesta sú pod kamerami. No a čo sa možnosti využiť kompresor v bike garáži, tak ten sme absolútne nepochopili, ako funguje. Žiaden návod, vysvetlenie... nič.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.