Zvolenská cesta-cesta-rozkopaná

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Peter 14. júna 2023

Vyjazd na R1 je uzavrety uz niekolko mesiacov. Chodim okolo denne a nikto na tomto mieste momentalne nepracuje. Ziadam otvorit tento vyjazd az do doby, kym to nebude nutne znovu uzavriet - tj. ked sa tam vratia robotnici!

Uzavierka tohto vyjazdu radikalne zhorsuje dopravnu situaciu v meste, kedze je to jeden z dvoch vyjazdov na R1 v tejto lokalite. A na druhy je potrebne sa divoko otacat cez krizovatky do autobazarov...

14. jún 2023

Adam

Neschopnosť našeho zastupiteľstva je extrémna. Zvýšenie platov sami sebe ? V sekunde. Zvýsenie daní občanom o 100% ? V sekunde. Ale robiť pripečený pilierik na pripečený most to kľudne nech aj 3 roky trvá.
23. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Uvedená uzávera by mala trvať do septembra 2023.

Čo sa týka komentára p. Adama, prosíme o trošku slušnosti. Poslanci nerozhodujú o svojich platoch ako uvádzate ani si neschválili ich zvýšenie. Zvýšenie daní tiež nie je ako píšete, keďže sadzby za rodinné domy ako i komunálny odpad sa nezvyšovali o 100 %. Jedine daň za byt sa zvýšila o 100 % kvôli legislatívnym dopadom prijatých vládou SR a NR SR. Daň za byt teda vychádza na cca 70,- € ročne, čo je 6,- € mesačne za klasický trojizbový byt.

Mesto Banská Bystrica
30. jún 2023

Peter

Cize vyjazd bude dalej uzavrety, aj ked tam nikto nic nerobi? Gratulujem!!! Navrhujem podnet uzavriet ako nerieseny, nakolko toto nie je ziadne riesenie.
24. september 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania