Kyjevské námestie

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Danka Halamová 29. mája 2015

Kyjevské námestie - plocha medzi poštou a bývalou poliklinikou je v dezolátnom stave už min. 6 rokov. Nie je funkčná ani len kanalizácia a teda v prípade dažďa sa na danej ploche vytvorí veľká mláka. Plocha patrí mestu, budova polikliniky ktorá je hanbou sídliska patrí súkromnému vlastníkovi.

02. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Predmetnú záležitosť zaradíme do plánu opráv a odvodňovací systém vyčistíme. Termín realizácie je do konca mesiaca júl 2015.

Ing.Zehnal, odd. údržby MK a IS
30. júl 2015

Danka Halamová

Jasne stanovený dátum do kedy sa oprava uskutoční - NESPLNENÉ
30. júl 2015

Danka

Vaša odpoveď na náš podnet - "Predmetnú záležitosť zaradíme do plánu opráv a odvodňovací systém vyčistíme. Termín realizácie je do konca mesiaca júl 2015"

Je koniec mesiaca JÚL 2015 - A TERMíN NEDODRŽANÝ A NESPLNENÝ

Kedy môžeme očakávať splnenie???????????
23. október 2015

Odpoveď samosprávy

Odvodňovací systém bol vyčistený.

Oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí MsÚ Banská Bystrica
23. október 2015

Danka Halamová

A oprava povrchu plochy? Táto plocha patrí mestu.
24. november 2016

Danka Halamová

Opäť žiadame o opravu povrchu na Kyjevskom námestí. Oprava nám bola prisľúbená už v r. 2015, mesiac júl.
Blíži sa nám koniec roka 2016 a tak jedno konštatovanie, ako sa vyriešil problém plochy na Kyjevskom, ktorého vyriešenie bolo prisľúbené mestom-odd. údržby MK a IS v r.2015.

Dňa 28.5.2015 bol podaný podnet-teda žiadosť o riešenie plochy na Kyjevskom námestí, citujem: "Kyjevské námestie - plocha medzi poštou a bývalou poliklinikou je v dezolátnom stave už min. 6 rokov. Nie je funkčná ani len kanalizácia a teda v prípade dažďa sa na danej ploche vytvorí veľká mláka. Plocha patrí mestu, budova polikliniky, ktorá je hanbou sídliska patrí súkromnému vlastníkovi"
Odpoveď odd. MS a IS 2.6.2015 (Ing. Zehnal), citujem: "Predmetnú záležitosť zaradíme do plánu opráv a odvodňovací systém vyčistíme. Termín realizácie je do konca mesiaca júl 2015.

23.10.2015 odvodňovací systém vraj vyčistili, ale čo z toho keď sa neustále upcháva rozdroleným asfaltom a všeobecne bordelom, ktorý sa privezie aj na kolesách áut. Čiže zbytočná robota, pretože to fungovalo chvíľu.

A máme tu 24.11.2016 a? Podľa vyššie citovanej odpovede mala byť táto plocha už opravená.
28. november 2016

Odpoveď samosprávy

Predmetnú plochu máme zaradenú v zozname miestnych komunikácií určených na opravu. Nakoľko sa nejedná o havarijný stav, termín opravy bude určený podľa aktuálneho stavu miestnych komunikácií v meste.
Termín do konca júla 2015 sa týkal vyčistenia kanalizácie.

oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí MsÚ BB
30. november 2016

Odpoveď samosprávy

V súčasnej dobe sa zabezpečuje výkon zimnej údržby miestnych komunikácií a chodníkov na území mesta. Z tohoto dôvodu sa danej problematike budeme venovať najskôr v jarnom období, kedy preveríme skutkový stav a na základe zisteného (z pohľadu nefunkčného odvodnenia) zabezpečíme čistenie, prípadný pretlak potrubia.

Oddelenie údržby MK a IS
05. august 2019

Odkazprestarostu.sk

Na základe odpovede zadávateľa považujeme podnet za doteraz nevyriešený. Zadávateľ poukazuje na zhoršený stav danej lokality. Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Admin OpS
14. január 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania