Opustený autovrak na Sídlisku

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený

Tento autovrak už dlhú dobu zbytočne zaberá parkovacie miesto na parkovisku medzi Šporovým gymnáziom a budovou vysokoškolského internátu na Triede SNP 53.

02. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Vážený pán Michal,
poverený príslušník mestskej polície Váš podnet preveril a zistil, že sa jedná o vrak. Zároveň oznámil správcovi komunikácie, aby vozidlo odstránil.

Mgr. Marianna Belancová
referent pre prevenciu, hovorca mestskej polície
02. jún 2015

Michal H.

Ďakujem za promptnú odpoveď a skoré odstránenie vraku.
08. september 2015

Michal

Dobrý deň,
od nahlásenia podnetu prešli 3 mesiace, študenti sa vrátili do škôl, parkovisko sa opäť zaplnilo a autovrak je bohužiaľ stále na svojom pôvodnom mieste čím blokuje potrebné parkovacie miesto. Môžte prosím prezistiť, prečo sa v tejto veci od 2.6.2015 nič neurobilo? Ďakujeme.
20. november 2015

Odpoveď samosprávy

Predmetné vozidlo nachádzajúce sa na parkovisku Tr. SNP č. 53 bolo oddelením odpadového hospodárstva a údržby verejných priestranstiev MsÚ Banská Bystrica zaevidované ako staré vozidlo v zmysle zákona o odpadoch. Zmluvná spoločnosť, ktorá pre Mesto Banská Bystrica zabezpečovalo odstránenie starých vozidiel na určené parkovisko v jej prevádzke ako jediná v meste a blízkom okolí, v tomto roku prešla do konkurzu. V súčasnej dobe Mesto hľadá možnosti ako odťah starých vozidiel zabezpečiť v zmysle platnej legislatívy. Akonáhle bude uzavretý nový zmluvný vzťah, vozidlo bude odstránené.


Oddelenie odpadového hospodárstva a údržby verejných priestranstiev MsÚ Banská Bystrica
29. apríl 2016

Michal

Autovrak konečne po dlhých mesiacoch odstránili!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania