Totálne rozbitý vnútroblok

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Nina 15. júna 2015

Dobrý deň, jedná sa o totálne rozbitý vnútroblok vrátane kanálových vpustí na M. Rázusa 17-21ktorý slúži ako prejazdová komunikácia, parkovisko, oddychová zóna obyvateľov domu. Kanálové vpuste sú v dezolátnom stave t.z. nefunkčné. Počas dažďa voda neodteká, nakoľko existuje výškový rozdiel vpuste oproti komunikácii. Mesto vykonalo čiastočnú rekonštrukciu ale podstatnú časť vnútrobloku ponechalo v takomto dezolátnom stave pričom chodník sú nútený používať zväčša starší ľudia bývajúci v tomto BD. Ďakujem za vybavenie

17. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Opravu vnútroblokovej komunikácie máme zaradenú v pláne, ale zatiaľ nevieme s finančných dôvodov určiť termín realizácie tejto opravy.

oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí MsÚ B.Bystrica
17. jún 2015

Nina

Dobrý deň, iste najväčší problém môže byť nedostatok financií mesta, ale mňa zaujíma, prečo sa na tejto oprave vnútrobloku nepodieľa aj spoločnosť EEI, ktorá má investovať do obnovy parkovacích miest??? Ďakujem
25. február 2016

Branislav

Dobrý deň,
tiež si myslím, že keď mesto nemá financie na opravu tohoto bloku, mala by investovať firma EEI. Alebo nemá v zmluve takýto záväzok? Spravili nám tam parkovaciu rezidentskú zónu a museli sme si všetci kúpiť parkovacie preukazy. Ale "na čom" musíme parkovať - prikladám na fotografiách. Je to z roka na rok horšie. Asfalt sa nám rozpadá na tisíce kúskov pod nohami a kolesami. Okrem toho tesne pri kontajneroch trčí zo zeme polmetrový železný prút. Minimálne jedna dôchodkyňa tam už spadla, keď išla vyniesť odpadky.
27. február 2016

Nina

Dobrý deň,
áno BB je rozbité a špinavé mesto. V Radničných novinách z februára 2016 čítam že: "Samospráva v minulom roku ušetrila státisíce eur"???. Neviem, prečo samospráva "ušetrovala" státisíce eur namiesto toho, aby tieto státisíce preinvestovala tam, kde je to také otrasné, ako to vidno zo zverejnených podnetov na tejto stránke. Asi na ceste za titulom Európske mesto športu 2017" na to nebude mať samospráva čas ani chuť a najlepšie bude naučiť sa lietať.
01. august 2019

Nina

Tento podnet bol vybavený ale až na základe oficiálnej sťažnosti vlastníkov bytov a NP priľahlej nehnuteľnosti čiže až na základe humbuku a nie seriózneho prístupu samosprávy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania