Značka a spomaľovače pri MŠ Odbojárov v Rudlovej

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

V riešení
meno
Renata Kránerová 04. novembra 2015

Na ulici Odbojárov v Rudlovej sa nachádza MŠ, ktorá nie je riadne označená. Cez túto ulicu si autá skracujú cestu do Lídla a jazdia tam dosť rýchlo. Obyvatelia, ktorí bývajú na tejto ulici parkujú autá iba na ulici a cesta do a zo škôlky s deťmi je nebezpečná.Bolo by dobre namontovať na ulici spomaľovače a aj dopravné značenie, ktoré by upozorňovalo na pohyb detí. V Rudlovej sa nachádzajú 2 spomaľovače, ktoré nemajú absolútne žiadne opodstatnenie, nie je tam žiadna škola, detské centrum ani nič podobné a pri MŠ nie je vôbec nič.
Ďakujem za pomoc pri riešení nášho problému

04. november 2015

Odpoveď samosprávy

Pani Kránerová,
z Vášho podnetu jednoznačne vyplývajú príčiny stavu, ktorý chcete riešiť, t.j. nedodržiavanie najvyššej dovolenej rýchlosti a parkovanie/státie vozidiel v rozpore s ustanoveniami § 23 zákona č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke v platnom znení.
Vzhľadom k uvedenému sa budeme zaoberať riešením príčin, nie opatreniami na riešenie následkov nerešpektovania zákona a postupujeme podnet na zvýšenie dohľadu nad dodržiavaním zákona o cestnej premávke štátnej a mestskej polícii.

MsÚ, oddelenie dopravných stavieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania