Nefungujúce verejne osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

V riešení
meno
Peter 20. novembra 2015

V smere od Kremničky viac ako 2 mesiace nefunguje láva strana osvetlenia v rozmedzí asi 0,5 km

22. november 2015

Miroslava Ďuricová

Obávam sa, že táto zmena v osvetlení je zámerná. Osvetlenie je vypnuté aj na konečnej zastávke trolejbusov na obidvoch stranách. O piatej je už tma a tam vystupujú aj deti a študenti z blízkeho internátu. Čakáte, kým sa tam zase niečo stane??? Toto nie je šetrenie na správnom mieste. Hlavne že sa investovalo do nového chodníka, ktorý teraz vlastne ani nemožete využívať, lebo pri pivovare je úplná tma na obidvoch stranách a potom svieti osvetlenie až po Kráľovú na opačnej strane a aj to nie každá lampa. Tento chodník bol dosť využívaný na prechádzky a aj tade behalo veľa bežcov. Teraz tak maximálne s čelovkou, lebo riskujete zranenie. Naozaj veľmi ústretový krok pre obyvateľov Kráľovej a Kremničky. A nielen ich.
Prosím o zamyslenie sa príslušných orgánov touto cestou, kedže poslanci nášho obvodu si takéto maličkosti asi nevšímaju.
23. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetné verejné osvetlenie nebolo zámerne vypnuté. Počas rozkopávkovej činnosti pri pokládke optických chráničiek, spoločnosť vykonávajúca rozkopávkovú činnosť, poškodila káblové vedenie
verejného osvetlenia na viacerých miestach Sládkovičovej ulice. Postupne sú poruchy odstraňované a stále ešte čakáme na dokončenie vykopávok v miestach, kde boli podzemné káble prerušené. Pradpokladáme, že v priebehu niekoľkých dní bude verejné osvetlenie plne funkčné.
Za pochopenie ďakujem.

Oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania