Neprehladna krizovatka Jesenskeho-Na Uhlisku

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý

Neprehladna krizovatka Jesenskeho-Na Uhlisku smerom od potravin moja samoska. Stalo sa na nej niekolko dopravnych nehod-buraciek pre neprehladnost. Vobec nevidno auta z hlavnej cesty(Na Uhlisku) kvoli parkujucim autam a smetnym kosom pri bytovke. Bolo by dobre tu umiesnit zrkadlo. Prosim o riesenie situacie, sam som tu mal nehodu. Dakujem.

21. marec 2016

Martin

Prosim zastupcu mesta o vyjadrenie.
21. marec 2016

Martin

Prosim zastupcu mesta o vyjadrenie.
15. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Kontajnery sú umiestnené na samostatnej ploche a nebránia rozhľadu. Vozidlá parkujúce na vozovke porušujú § 23 zákona č.8/2009 Z.z. o cestnej premávke v znení neskorších predpisov, nakoľko státie vozidla na vozovke je možné len ak pre prejazd vozidiel zostane voľný jazdný pruh o šírke 3 m pre každý smer jazdy. Kontrolu dodržiavania ustanovení zákona o cestnej premávke vykonávajú policajné zložky (štátna a mestská polícia).

MsÚ Banská Bystrica
Odd. dopravných stavieb
Mgr. Matej Valo
Odd. odpadového hospodárstva a ÚVP
Ing. Michal Štúber
16. november 2016

Martin

Pan Valo a pan Stuber, To ze su kontajnery umiestnene na samostanej ploche neznamena, ze nebrania rozhladu. V smere z ulice Jesenskeho(od potravin Terno(samoska)) na ulicu Na Uhlisku tieto kontajnery brania rozhladu z prava. Na tejto krizovatne som mal dopravnu nehodu, kedze som nevidel vozidlo z prava aj kvoli kontajnerom. Musel som vsak zaplatiti ponuku az 150eur.
08. máj 2020

Michal H.

Dávnejším zjednosmernením Jesenského ulice bol tento problém vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania