Nepojazdne auto

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý

autovrak

12. marec 2018

Peter Spedobb

Autovrak Škoda Favorit

Vozidlo blokujúce parkovacie miesto niekoľko rokov. Bez platnej TK a EK.Emisná kontrola skončila v roku 12/2010.
12. marec 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol samospráve opätovne zaslaný.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
28. december 2019

Jozef

Dobrý deň,

tento podnet tu bol pridaný v marci 2016. Opätovne v marci 2018 Peter Spedobb uviedol, že auto tu stojí NIEKOĽKO ROKOV. Je december 2019, dnes som tadiaľ išiel a všimol som si, že tam stojí ešte stále. A to na týchto fotkách vyzerá ešte relatívne dobre v porovnaní s tým, ako vyzerá teraz. To akože naozaj nebol nikto schopný za tak dlhý čas to vyriešiť??? Keď tadiaľ idem, je zjavné, že s parkovacími miestami je to na tom mieste dosť zlé a zúfalé, čudujem sa obyvateľom priľahlých panelákov, že to ešte nezačali riešiť iným spôsobom, že to nezobrali "do vlastných rúk". Predpokladám, že keďže vozidlo je prihlásené v evidencii, nakoľko má evidenčné čísla, tak jeho majiteľovi by nemali chodiť automatické pokuty za neplatné TK a EK???
26. júl 2020

Jozef

Dnes som tadiaľ išiel a Favorit tam stojí ešte stále. Nekonečný príbeh? O štyri mesiace aj pár dní to už bude 10 rokov, čo toto auto nemá platnú emisnú kontrolu. Neskutočné. Čudujem sa, že tým obyvateľom tam to nevadí a neriešia to. Keby to riešili, asi by bol výsledok iný.
22. august 2020

Ľudovít Guzma

Predmetné dlhodobo odstavené vozidlo Škoda Favorit s evidenčným číslom BB-322AL sa na uvedenom mieste už nenachádza. Keďže tadiaľ občas chodím a ešte nedávno som ho tam videl a o tomto podnete na tomto portáli viem už dlhšie, bol som prekvapený, keď som ho tam dnes nenašiel. Ešte som pozrel všetky autá stojace v tom rade, či sa tam skutočne nikde nenachádza, ale nie je tam. Prikladám aj fotodokumentáciu. Podľa znečistenia parkovacej plochy bolo s najväčšou pravdepodobnosťou odstavené na mieste, kde dnes stála červená Kia na foto. Pod ňou vidieť mierne znečistenú parkovaciu plochu, ktorá bola pred tým pod predmetným Favoritom.

Trvalo to skutočne dlho, podnet bol prvý krát zadaný v marci 2016, posledné PZP vozidlu skončilo 30.6.2014, technická kontrola bola platná do 4.12.2011, emisná kontrola do 4.12.2010. Bolo to azda jedno z najdlhšie odstavených a na tomto portáli riešených podnetov v tejto kategórii.
26. august 2020

Ľudovít Guzma

Stav podnetu sa môže zmeniť, nakoľko predmetné vozidlo sa na danom mieste už nenachádza.

Nechávam však na rozhodnutí admina, či podnet označí ako vyriešený alebo uzavretý.

Ťažko totiž povedať, či vozidlo bolo odstránené práve na základe tohto podnetu alebo sa majiteľ jednoducho rozhodol, že ho dá preč a tento podnet na to nemal nijaký vplyv.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania