Výtlky na ceste pri Bonete

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Roman Bielik 20. marca 2016

Výtlky na ceste, ktoré už boli cestármi označené - nasprejované (predpokladám, že ich chceli opraviť). Avšak to označenie už o chvíľu nebude vidieť...toľko im trvá, kým to prídu opraviť. To nikomu neprekáža, že takýmto odkladaním sa zvyšujú náklady na opravu ciest? O chvíľu bude nutné opraviť dieru min. 2x väčšiu ako bola pôvodne.Nehovoriac o každodennom manévrovaní vodičov okolo týchto MEGA výtlkov - asi niekto čaká, kým pri tom niekoho prejdú, alebo nabúrajú do parkujúcich áut.

21. marec 2016

Danka Halamová

Už si tam jeden šofér nechal tlmiče, dva zuby a odniesol si modrinu.
04. apríl 2016

Danka Halamová

Samozrejme neriešený - lokalita Tulská okolo Bonety - diery v ceste neriešené, výjazd z vedľajšej cesty na hlavnú nebezpečný, ale kríky neorežú.
Myslím, že ľudia sú veľmi vďační, že na Tulskú sa kašle.
06. apríl 2016

Janka Malá

Pomaly už sa bojím tade ísť (asi budem jazdiť naokolo - otočkou k zastávke MHD), ako by som si mala rozbiť auto (za čo by samozrejme nebol nikto zodpovedný - všakže ;o)

Asi to bude t7m, 6e tu neb7va 6iadny poslanec, alebo ?????
09. apríl 2016

Janka Malá

Že by sa nám ľady pohli na Fončorde???
10. apríl 2016

Roman Bielik

Vyzerá to, že áno. Je to fajn. Neviem, ako funguje správa ciest, ale asi by bolo efektívne, keby sa v jednej lokalite (keď už tam je technika a ľudia) opravilo maximum problémových úsekov ciest či chodníkov. Snáď to už niekoho predo mnou napadlo :o)
10. apríl 2016

Danka Halamová

Takže začali výtlky opravovať?
12. apríl 2016

Janka Malá

Dnešným dňom už sú tie výtlky opravené. Konečne :o))))
Snáď by v budúcnosti mohol správca bystrických ciest takéto ozaj akútne opravy riešiť skôr - predišlo by sa tým nespokojnosti vodičov (autoservisy by mali síce menej roboty, ale snáď sa nenahnevajú :o) - tento rok mimoriadne prialo aj počasie.

Verím, že aj ďalšie naozaj hrozné úseky ciest (aj chodníkov) budú čoskoro opravené. A hlavne - snáď to vydrží dlhšie! Držme si palce!
12. apríl 2016

Danka Halamová

Super. Vidíte, keď sa chce tak sa chce. Ale keby sme neboli tlačili a zverejňovali, ani netušia že sú tu nejaké výtlky. Škoda, že len ten krík majú problém orezať. Ešte skúsim p. Valenta poprosiť.
12. apríl 2016

Roman Bielik

Výtlky na ceste boli opravené, dúfajme, že to vydrží čo najdlhšie.
17. apríl 2016

Roman Bielik

Výtlky sú opravené, podnet je vyriešený.
18. apríl 2016

Danka Halamová

Super, výtlky opravené, už len ten krík orezať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania