Cesta v dezolátnom stave Pod Urpínom

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Vlaďa Steinigerová 03. júla 2016

Dobrý deň,

týmto by sme chceli podať podnet na vysprávku cesty Pod Urpínom, Banská Bystrica nakoľko je dezolátnom stave a je tam pravidelné znehodnocovanie osobných mot. Vozidiel, je to cesta smerujúca na Urpín, kade chodí mnoho osobných áut a my obyvatelia tejto ulice, sa obraciame na Vás s touto prosbou a rekonštrukciu cesty.

06. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za upozornenie. Opravu komunikácie sme zaradili do plánu opráv. Z dôvodu veľkého množstva podobných poškodení miestnych komunikácií nie je možné určiť termín opravy.

Oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí MsÚ BB.
25. jún 2018

Vladimíra Steinigerová

Cesta v dezolátnom stave

Cesta ktorá vedie ku "vodárničke" na Urpín , presne je to ulica Pod Urpínom, druhá polovica cesty je veľmi rozbitá, poškodzujeme si na nej autá, je vymytá po dažďoch a mnoho výtlkov.
25. jún 2018

Odkaz pre starostu

Aktualizovaný podnet bol preposlaný samospráve k vyrišeniu.

Juraj Hurný
[email protected]
27. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Opravu komunikácie sme zaradili do plánu opráv miestnych komunikácií.

Oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí MsÚ B.Bystrica
17. september 2018

Vladimíra Steinigerová

Zatiaľ, sa nič neriešilo :(
23. jún 2019

Vladimíra Steinigerová

Dobrý deň, opäť pripomínam môj podnet, nič sa stále nedeje, cesta je v katastrofálnom stave, už sú vytrhané mreže na odvodňovacích žľaboch. na autách máme škody, kedy bude opravená cesta, prosím ?!
15. august 2019

Vlaďa Steinigerová

Dobrý deň, opäť sa po čase pripomínam, žiaľ stále na to upozorňujem len ja, spoluobčania z ulice, len čakajú... cesta je už veľmi znehodnotená, množstvo výtlkov sa už nedá ani obísť :(, dúfam že sa s tým už niečo začne robiť :(
Ďakujem
Steinigerová V.
22. august 2019

Tomáš Ihring

Aktuálna situácia je taká, že za poslednú dobu sa stav cesty ešte viac zhoršil. Po letných búrkach a veľkých dažďoch sa už aj tak veľké diery zväčšili ešte viac. Okrem toho teraz v lete tu skoro mesiac denne chodili ťažké traktory a náklaďáky, ktoré na lúkach pod Urpínom kosili a odvážali trávu.
Niektoré jamy sú fakt obrovské a obísť autom je ich nemožné. Ani si nechcem predstaviť ako sa to zhorší cez zimu a ako tade prejdeme. Okrem nás čo tu bývame si tu ale ničí autá aj veľa iných ľudí, ktorí sem chodia na prechádzky.
Chcem sa preto kompetentných opýtať: je nejaká šanca že sa do zimy tie jamy opravia? Má táto cesta už konkrétny termín opravy v rámci plánu opráv miestnych komunikácií?
Ďakujem za odpoveď.
22. júl 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania