Výrub stromov pre reklamu

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý
meno
Ľubomír Pospíšek 12. decembra 2016
https://youtu.be/MSii1VjYDCg

Ako občana tohto mesta, ma trápi a som rozčarovaný, že prednosť sa dáva železu a reklame, ktorá je VŠADE a stromy nám nič nehovoria, pritom neviem či ľudom vyprchal zmysel pre krajinotvorbu a estetiku prostredia.

Pýtam sa preto kompetentných, či bol výrub - zrezanie stromov povolené.

Je to podobný prípad predpokladám, ktorý sa prednedávnom udial v Bratislave: http://www.topky.sk/cl/10/1564023/Bratislavcania-opat-horko-zaplakali--FOTO-drasticky-spilenych-stromov--biznis-dostal-zelenu

15. december 2016

Lubomir Fotografie

teraz som siel okolo, takze nielen smreky este aj listate stromy z druhej strany stihol odpilit, ja tomu vagabundovi odpilim tu jeho reklamu spostak jeden nechutny, ktory nema trochu respektu pred prirodou. do je do neba volajuce, okamzite mu odstrante tu jeho reklamu a naparte mu pokutu a este nech tam vysadi nove stromy na svoje naklady, to co je za mesto ze necha takto niekoho sa spravat.
12. január 2017

Odpoveď samosprávy

Uvedené zrezané dreviny sa nachádzajú na súkromnom pozemku. Mesto Banská Bystrica nepovoľovalo žiadny orez ihličnatých drevín. Tento nevhodný rez (podnet) je v štádiu riešenia Inšpektorátu ŽP.

Oddelenie ŽP mesta Banská Bystrica

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania