Parkovacie miesta – Jána Cikkera

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Peter 18. apríla 2017

Dobry den. Mal by som k tejto fotografii tri otazky/ziadosti na kompetentne osoby:

1. preco su parkovacie miesta vyznacene pozdlzne a nie sikmo, ked ziadne vozidla na stavbu nikde nechodia? chodili mozno tak pred polrokom, aj to asi tak tyzden. zbytocne sa znizuje pocet parkovacich miest na celej ulici.

2. kedy bude obnovene vodorovne dopravne znacenie pre dane parkovacie miesta, kedze ako vidiet z obrazku, tie miesta nie je poriadne vidiet? vobec sa necudujem tym, ktori si zmenu organizacie parkovania nevsimnu.

3. kedy bude prebiehat cistenie danej ulice? vsade po krajoch su nanosy spiny a odpadu, ked prsi, vsetko je upchate, ked je sucho, strasne sa prasi. kto ma toto cistenie zabezpecovat a kedy bude prebiehat?

Dakujem

19. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Realizácia stavby bola pozastavená, ale určenie použitia dopravného značenia na základe ktorého je zmena v spôsobe státie je platné až do ukončenia stavby. Na základe informácií od zástupcu investora stavby, táto ide v krátkom čase pokračovať. V prípade nedostatočne viditeľného dočasného vodorovného značenia cestný správny orgán vyzve zhotoviteľa k obnove značenia.

Mgr.Matej Valo, Mestský úrad v Banskej Bystrici, oddelenie dopravných stavieb
08. máj 2017

Peter

Aktualizacia o mesiac neskor... Stav stale rovnaky:

1. pozdlzne parkovanie napriek tomu, ze na stavbe sa nic nedeje a ani sa v blizkej dobe zrejme nebude (kedze Arcade ma parkovacie miesta v ulicke sikmo, prave tade neprejdu ziadne mechanizmy)

2. stale nie je viditelne dopravne znacenie - co ma ale vyhodu, nie je potrebne tu platit parkovne :)

3. stale neodteka dazdova voda, ked co i len trochu viac zaprsi. na druhej strane sa tvoria take mlaky, ze voda z aut vystrekuje az do polovice vchodovych dvery opery...

Takze suma sumarum, nic sa nevyriesilo a nic sa ani neriesi...
19. október 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
02. november 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Parkovacie miesta sú už vyznačené šikmo na novom asfaltovom pase.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania