Nedostatok parkovacích miest

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Neriešený
meno
Tomáš 27. apríla 2017

V blízkosti križovatky Viestova a ul. 9 mája mal investor nadstavby bytového domu viestova 21, 23 vybudovať 13 parkovacích miest. Parkovacie miesta nevybudoval a v tejto časti mesta nie ne niekedy kde parkovať. Investor sa odvoláva na mesto, že ho brzdí. Na križovatke už niekoľko krát došlo k nehode, pretože autá stoja v jej blízkosti a bránia tak v dobrej viditeľnosti.

Ďakujem

23. júl 2017

Tomáš

Stale ma zaujima stav vystavby parkovacich miest. Investor sa vyjadril, ze mesto mu nedalo dostatocne povolenia. Ako je to mozne ked mesto chce budovat parkovacie miesta. Dakujem
18. máj 2023

Odkazprestarostu.sk

Autor podnetu bol kontaktovaný, kvôli posúdeniu situácie a možnosti uzavrieť podnet ako vyriešený.

Admin OpS
18. máj 2023

Tomáš

Dobrý deň prajem. podnet nie je vyriešený. Mesto na danej lokalite nielenže nezabezpečilo výstavbu parkovacích miest (ktoré mal postaviť investor, ktorý realizoval výstavbu dvoch poschodí bytového domu na Viestovej 21,23), ale mesto navyše osadilo značky zákaz státia na tomto mieste, čím vlastne obyvateľom priľahlých domov zobralo minimálne 13 parkovacích miest! Je to podľa mňa veľká hanba pre súčasné vedenie mesta, kedy jeho parkovacia politika je taká, že nevytvára parkovacie miesta, ale ich uberá.
18. máj 2023

Odkazprestarostu.sk

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Admin OpS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania